Inte våran dag, inte våran vinst

Vi mötte kolpenäs idag i södertälje. Jag vill inte ens berätta om matchen för jag är så besviken på resultat och min insatst denna match, men de får bli nya tag tills träningen på tisdag. Jag har svårt med att släppa datorn just nu även fast jag borde sova. Jag kollar matchresultat på matcherna vi spelat innan, jag kollar poäng och jag kollar bilder. Jag kan inte riktigt släppa innebandy nu, de är de enda i mitt liv just nu som får mig riktigt glad och på andra tankar. Jag kankse borde slita mig från datorn snart, klockan är 12 och skolan väntar imorgon.

Mesta tjejerna och våra två tränare, ni är guld


fampan

äntligen! Nu är jag tillsammans med min älskling. Ska sleepa here tonight liksom så vi ska bara röja ordentligt. Vi har kollat igenom våra gamla videosar och bilder. Tänkte lägga ut några men fick inte för fampan, förstår faktiskt varför.. Nu ska vi snart kila från datorn, vi har ett liv!! greeeeeeeat och pusssss


baby

4 månader idag sen du valde att lämna oss. Du valde helt fel vickan, vi behöver dig här.. Jag saknar dig så mycket, vi saknar dig så mycket.



hur lång tid kan de taa!?

Jag sitter i skolan och klockan är 4, jag slutade halv 1 idag men hade omprov i träningslärara kl 3 så de var bara att sitta och vänta. Nu sitter jag fortfarande i skolan och väntar på min busskompis oscar som skriver ett prov. ETT LITET PROV som tycks ta väldiiiiiiiigt lång tid, men jag ska inte klaga för de är bra att hangör de ordentligt, hehe..


Jag & Ellan sitter och funderar på hur vi ska tjäna pengar tills sommaren när vi vill till ayia napa med de andra tjejerna. Skulle vara så myyyyys! men icke sa nicke, jag har nooo money för jag är för lat för att jobba. G-r-e-a-t hörru


empaaaaaaaaa

Åker och sover hos emelie inaaaaaaat, pussssssss så mysigt

2012

Igår blev de guifmatch och senare blev de bio med Tove,fanny,hanna och louise. Vi såg 2012, den rekomenderar jag att se för er som inte redaan gjort de.  Kom hem vid halv 12 och somnade jag nästan direkt. Imorse vaknade jag med huvudvärk så sjukanmälde mig och somnade om. Sen dess har jag degat vid tvn hela dagen, usch vad tråkigt! Nu skaa jag duscha osv, sen bliree plugg för min del. fuuun fuuun fuuun!


bioo förfaan

Jappp, dagen har spenderats med Helena. Vi har varit på stan och även köpt bio biljetter tills ikväll. Vi ska se twilight såklart!! Vi även varit på Tunapark och ätit woook, mums säger jag. Solat har vi också,ojaaa så bruna och fina vi är. Ellleeeeer!? Nu har vi varit hos mig ett bra tag, väntar på att ta bussen till stan så vi gå på bio.
En pinsam grej som jag skulle vilja berätta,men nej de kan jag inte göra..

puss på helena

but the truth is that I miss you..

Veckan börjar inte bra alls för min del, vill bara ha helg nu..

You made your choice, you chose love over friendship. I want to forget everything now. Honestly, I miss you..

 


innebandyyyyyyyyyy

Idag var de match i sporthallen!! Vi vann med 8-5 och jag är himla glad för de. Efter matchen åkte jag och några till ut till ellfolk där juniorerna spelade och våra tränare dömde. De har alltså varit innebandy hela dagen för min del. Nu är jag trött, riktigt trött.. Jag borde plugga också till naturkunskapen imorgon. Jag ska ta tag i de snart, först ska jag bara ligga och mysa med min hund sigge som jag älskar. Han äter iallafall inte upp saker eller har sönder mobiler som den andra gör. Nej nej nej, nu kalllar plugget, usch!


HUNDJÄVEL

bara jag som är hemma, jag gör iordning tacos och sätter mig i vardagsrummet för att äta. Går och lämnar tallriken när jag är klar och sätter mig i soffan igen.Telfonen ringer och jag ska springa o svara, de var mamma som kollade så allt var lungt. Jag kommer tillbaka till vardagsrummet och min telefon ligger söndertuggad på golvet, vad fan har hänt!? jooo min mammas hundvalp äckel har tuggat sönder min telefon, jävla piss hund skulle kunna skjuta den just nu. Har ingen extra telefon helller såp kan inte koollla om mitt sim-kort är sönder men är de så att de är de kommmmer mitt liv bli dött ett tag. Jag säger hejdå till livet just nu, så känner jag! inget går som jag vill att de ska gå. nej usch fy och bläääääääääääääääääääääääääääääääää



förlåt men har damp just nu


jholsdbnjadk

Igår var jag som jag sa tidigare hos louise. Vi gjorde fruktsallad och hade de mys tillsammans med Ludwig, Calle och Oscar. pusss på er så himlaaaaa mycket, speciellt louisee. Imorse klev vi upp kl 12 och jag vid 2 tiden åkte jag till ellfolk för att kolla på när torsälla spelade, de är ju sjukt!!! de ledde med 7-2 och förlorade med 11-10, vad händeee!?
Nu är jag äntligen hemma men jag ska snart ta bussen till ekeby där de blir mys med några flickor. Måste tagga inför matchen imorgon!!!! Hela min helg har varit mys, puss på de också!

louiseee

tacos blev de för min del, gud så gott!! ska snart åka hem till louise för vi ska äta fruktsallad och kolla på idoooool. Ludwig kommer också dit, efter tjockisen ätit sin pizzza.



plugg efter skolan

klockan är snart halv 5 och jag är fortfarande kvar i skolan, jag orkar inte åka hem.. Men de kanske är bra för behöver verkligeeeeeeeen plugga.
Louise min söta vän står här bredvid mig och empa ligger över hela bänkeeeen. Nu drog dom för tjockisarna ska äta subway..  Oscar, Selen, Bellan och jag sitter och kollar på bilder på en viss person och gud så ful hon är.
Jag ska väl snart åka hem om de andra orkar röra på sig så man kan få äta. MAT MAT MAT MAT


puss till carl som är så söt

lite bildeeeeeer


















mys i kjula

Sover hos empa ikväll, så mys så de inte finns ord!!!! puss på dig älskling




slempa gästbloggar

just nu sitter jag och min söta lilla vän hanna hemma hos mig, hon ska sova hos mig och snart ska vi äta makaroner och korv! de ni, inte alla som får korv
nemen dagen behöver vi inte prata om, bara att mina tjejer är bäst. även min klass, och hannas klass!
åkte hem vid 11, köpte pizza och myste med rasmus :) oj vilken uppdatering!
ville bara säga också att du är så jävla jävla bra hanna, fruktansvärt glad över att du finns. grym är duuuuu
puss puss neger guss



tacos e mums

finns inte mycket att säga nu förutom att de snart blir tacos för min del, muuuuuuuuuums!!


vart tog helgen vägen?

Helgen gick snabbt, men helgen var sjukt ruskigt äckligt skön. Men endå är jag trött och de känns som jag inte sovit någe alls!?
Idag har jag varit i både vilsta och ellfolk tillsammans med Ida & Jullan. Tack för skjusen Leffe!!
Nu sitter jag och rensar min skit dator så jag kan logga in på msn igen.. Skola imorgon! jag tror jag avlider nu.




och jag saknar dig min vän, vad hände?


så jätte mys

Vi har ätit frukost, duschat, städat och nu kollar vi simpsons. Vi ska snart åka till vilsta och kolla på när  nyfors spelar. Sen får vi se vad som händer, plugga kankse?
Tackar tjejerna som gjorde min kväll igår, sjukt roligt faktiskt. Tackar även mojjeeeee!

pusssssss

'


mys hos idis

Vi vann matchen, fyfan vad great!!! Isabelle följde med mig hem efter matchen och sen har jag varit med ida isabelle och julia hela kvällen, vi är hos Ida nu o myser.. ALLA är cp här och tror vi rökt på!?
Jag är deppig, har tappat bort mina guldringar och mitt victoria halsband.. Antingen glömde jag de i södertälje eller så har jag väl tappat de. Vad ledsen jag blir nu, vill hitta de. Känns som min kväll är förstörd nu men tjejerna muntrat upp mig snart säkeeeeeeert!

emelieeee LUNDBERG / CAROLINE karlssooooon

datakunskap är chill, ja ja de äreeeeee


ellan the king

Sitter hos ellan, ska nog sova här :) Rasmus hammar och philip hämtar oss snart , vi ska åka o hyra film. myyyyyyyys

ellan, du är världens bästa. tack tack tack <3



..

Kan inte med ord beskriva hur mycket jag hatar dig, bort från våra liv och sluta förstöra för oss..


vad säger du unge!?

Mamma hade stått óch lagat någon köttgryta i över 1 timme och hon var så glad över att jag & Elin tyckte de var gott när vi satte oss till bords. Min lillasyster hade inte kommit än för hon var på sitt rum, när hon tillslut kommer och sätter sig så börjar hon tjaffsa och jag märkte på en gång att idag har inte Malin vaknat på rätt sida..

Malin: Vad äckligt!!

Mamma: Du kan väl smaka åtminstonde Malin, du kankse tycker om de, tjejerna tyckte de var jätte gott.

Malin: Men nu har jag redan bestämt mig för att de ska vara äckligt så vill inte ens smaka,jag vill gå in på rummet igen och leka med Jasmine




Malin vägrar att ens smaka och vi andra sitter vid bordet som vanligt, jag får för mig att Malin inte får lämna bordet och när de andra går så blir hon bara tjurigare och tjurigare. Snäll som alla vet att jag är sitter och äter så långsamt jag bara kan. Jag berättar för mamma som står i köket om hur god maten var och jag funderar på att äta ett stort lass till, Malin som sitter bak och fram nu vänder sig blixt snabbt mot mig och kollar med stora ögon. Hon gav mig en djup och tung suck och fortsatte tjura.. när hon äntligen fått gått från bordet så går hon in på sitt rum. Jag kommer ut i hallen och ska hämta en mössa då hon står där, hon puttar till mig.

Hanna: Men rolig, FANCYPANTS (stavas de så?) hahaha


Malin:
Fuck you


Hanna: men vad säger du!? vet du ens vad de betyder!?

Malin: FITTTTAAAA!

Hon vänder sig om och går in på rummet, jag stod där tyst och jätte förvånad över vad hon just sagt. Har aldrig hört henne säga något sånt förut. SKUMT..


varför e jag så skel tro!?

Skolan gick faktiskt bra, fast dagen var lååååååång. Tog bussen hem med mina blattevänner och när jag kom hem satt jag i köket och pratade med mamma i köket medans hon lagade mat, vetefan vad vi åt men gott var de. För en gångs skulle pratade jag faktiskt med min syster också, otroligt vaa!?
Nu ska jag ringa min mormor och göra klart planerna för imorgon med henne, hon är bäst. Och ja, nu blir ju hon jätte glad när hon läser de här men de är så sant.


smid..

sunkan: jag gillar snopp!?

oscar: du kan få smaka på min

Bellan: men jag vill smaka!!!!

Anton: a men lägg ner, snoppar är äckliga

Calle: VAAAAAA, snoppar är bäst!?

Helena: jag gillar pussy

Selen: mums!!!

Hanna: jag har båda könen

du e så bra


film o mys hos ellan

fampa och barret drog för en liten stund sen, nu är de jag och elin som myser med en ny film, the propsal heter den.  Snart kommer kanske saarela och några hit, får väl se hur lungt de blir då.. Nej, nu ska jag fokusera på filmen, pusss på rumpan





RSS 2.0