hej måndag

Dagen har varit bra, efter skolan var jag på stan med empa. Cyklade hem till Linus och hämtade plånkan när jag inte längre kunde hålla mig från att shoppa lite. Efter de gick vi hem till Lovisa, åt subway gjorde vi också och kollade på när guif spelade. Synd att dom torskade, och synd att vissa är värdelösa i försvar..

Bra dag, bra vecka tror jag. Lite synd att Frida är sjuk för hade gärna velat börja träna nu, men får bli nästa vecka. Får hålla mig till att springa o köra själv då ett tag till. Krya på dig gumman!

puss på mina tjejer

vad gör jag vaken nu?





Skola imorgon, inte okej alls. Jag har prov både måndag och tisdag så de är bäst att jag orkar upp till skolan nu. Veckan kommer bli tung känner jag på mig. Godnatt


i'm not your's when you want me to be

söndag

Fredagen spenderades hos laura med emelie och julia, det var mys of course. På lördagen träffade jag laget och vi gick till en inspelnings studio och spelade in en lag låt, sjukt bra var vi ju. Isabelle och jag gick sedan på stan ett tag innan vi åkte hem till henne. Vi gjorde iordning oss och så sen drog vi till triangelborg där vi åt tacos med laget. Sen började vi festa och kvällen vart lyckad med dans, lekar och mycket skratt.


nu idag mår jag mindre bra, men efter en sån lyckad kväll så gör de mig inget. Ikväll ska jag nog vara med Clarence och Fridolf.



.

Tack för den, hejdå


Konsum: vi tar kort här, "okej", så posar man ;PpPPPpp










chris brown säger "with you, with you, with you".. så e han helt sj ;ppPPp

Pitbull ringer: "Meet me at the hotel room" "Okej" så kommer man inte ;PpPPpp

50cent: "I take you to the candyshop", så har man godisförbud ;pPPppPp

darin frågar " why does it rain?" så svarar man "vet inte" men man klev på en spindel igår ;PppPpPppP

"Ljuger du nu?" "Ja det gör jag", så gör man inte det :PpPp;PPp

När någon frågar "sover du?" och du svarar "Ja" fast du inte sover ;PpPpPpP


Mitt och henis tidsfördriv ikväll, dom är ju roliga faktiskt. Pusss gilllar dig kompis


Idag har jag träffat mina tjejer, vi fikade på waynes och tog en snabbis på stan. Skulle pluggat men somnade med boken över huvudet och vaknade upp vid 9. Nu har jag läst bokjäveln och pluggat anotomi litegrann, de räcker för mig..


anatomi♥

Men jag älskar verkligen anotomi, de gör mig så glad. Pluggar för tillfället häcken av mig..
Dagen har ändå varit bra för har fått träffa amanda efter skolan, lika roligt som alltid. Pappa ringde även och berätta att jag har gymkort på forever nästa vecka och då börjar hårdträningen för min del, om jag orkar hah. Måste även boka tid hos frisören men är så sjukt nojjig över hur jag ska göra. Aja nu ska jag plugga vidare. Men innan det blir det lite musik, man tröttnar aldrig.

Train – Hey, Soul Sister


trött tjej

jo men ganska så trött, så trött att man somnar under muntlig redovisning.
Nu ska jag in på lektion igen, peace



MÅNDAG

Efter skolan gick jag och jullan hem till mig ett tag. Sen kom Rasmus så åkte vi till Slagsta glass, en polkasnäcka satt fint. Skjutsade hem jullan efter det och sen åkte vi till något ställe där jag övningskörde. Sjukt roligt var det, tack Ralle!
Snart kommer tovan hit, vi ska mysa hela kvällen och hon sleepar kvar här.


hallå sötnos


10 ♥

ge mig

Ni förstår nog inte hur mycket ni betyder för mig


smid









sälen

Sälen har varit en grym tid, tackar bellan för det. Bland de bästa 3 dagarna på länge och de var skönt att komma iväg från allt. Bilder kommer när bellan har lagt in dom på datorn. Nu är jag iaf hemma och det finns inte en människa som är så glad som jag just nu. Mamma har fixat mitt rum, tack för du gjorde min dag. Jag ligger i soffan och softilerar för tillfället, ska nog strax duscha och sen får jag se vad kvällen bjuder på.





hah bellan..


sälen

Framme i sälen med belllan, vi myser på rummet. Ikväll blir det nog väldigt lungt men hörde att dom partajar i huset bredvid. Kanske får komma och sällskapa, eller inte..


Nu ska vi mysa vidare, pusss

frågetecken

Blir det sälen imorgon eller inte? Väntar på att jullan hör av sig så jag vet, håller tummarna nuu


lunkan

inga ord


tisdag

Matte provet gick ju dåligt som förväntat. Men inga sura miner för det, haft en riktigt bra dag faktiskt. Fint väder och mina smidhomies. Har även tränat, oseriöst och blött kan jag säga och inte så mycket mer. Men kul var det ju ändå så klagar gör jag inte. Nu har jag duschat och tar det lungt. Får se vad som händer senare då..


godnatt

hah blond tjej...

You know i love you

hej hej torven

Idag satt jag och jullan julius kvar ett bra tag och pluggade matte, hur kan de inte fastna i mitt huvud är frågan. Jag försöker med de vill inte fastna, alldeles för ointressant och tråkigt. Vi går mot bussen och jag missar den precis, men vädret var bra så skönt att få en promenad. Kom hem och sov ett par timmar, pluggade mer matte (inget sitter än). Nu har jag duschat och kollat mtv.  Min hund ligger bredvid och piper, kanske också vill låna datorn.. Nu funderar jag på att plugga lite till men blir nog inte av. 


 
du vet att allt löser sig A
 


-

Sjukt jobbigt att kommma upp idag till skolan, men jag klarar det iaf. Imorgon har jag som tur är sovmorgon, så jag börjar runt 1 tror jag, det gilllas.  






I try and try, but getting nowhere.
 When no one no longer want to listen, should I give up?
 I would like nothing better than to make it.
We belong together
baby


hej skolan

Har saknat alla mina kära smid 1or under lovet, men själva skolan kan ta sig. Håller ut sista veckorna nu tills de blir sommarlov. Jag längtar ihjäl mig verkligen, ge mig de nu istället.


saknar min lilla gay henis


empty of words


I no longer know what to say, sorry is not enough.


-

Vad är felet på vissa människor? jag förstår mig inte på människor med denna nivå av avundsjuka. Är man så osäker på sig själv så man måste trycka ner andra för att själv kunna må bra. Måste man skämma ut sig själva på ett sådant sätt när alla andra funderar på vilka jävla idioter dom är. Bara för att vissa här i livet måste få bekräftelse på allt runt deras ego, men vi runt omkring som faktiskt också existerar orkar inte med det. Omoget jobbigt irriterande elakt egoistiskt och oerhört iskallt. Fan låt alla vara, låt min vän vara och gör världen en tjänst genom att bara vara tysta för det är ingen som vill eller är intresserad av att höra era tankar eller åsikter.



Nej jag brukar inte bli arg, jag brukar inte lägga mig i andras konflikter. Men vissa saker flippar jag på och det här är en sak.

-

Ja men äntligen har jag inskaffat mig ett par nya converse, de behövdes verkligen.



-

Trevligt igår, men inte mycket sömn.. Nu sitter jag med Liza på mitt rum, hon spelar habbo och jag kollar igenom bilder på min dator. Dagen blir riktigt lugn. Ska snart hem till mamma tror jag nog.



-

Ska snart mot fannys place, sen klockan 4 är spelar Eskil och det vill man inte missa. Kvällen blir nog grejt, längtar lite smått faktiskt.


Världens bästa majken ♥
Min älskling, sovgott nu pluttaan

-

Kom nyss hem från bellan, har varit mys. Nu ska jag sova, dock ensam..


Peace

STOLT

Vänner, jag är så stolt över er. Kör på bara!!!





-

Imorse när louise och jag vaknade gick vi ut på en promenad i 1 timma. Vart en god frukost och efter det åkte jag till stan och träffade dom gamla tjejerna fårn klassen. Längesen jag skrattade så mycket, har saknat dom. När jag kom hem vart det lite tårar och tröst. Jag har nog världens bästa lillasyster måste jag säga!
Nu ikväll ska jag mysa med jullan henis nickis hos bellan, vi får väl se vad som händer.






Man slutar aldrig förvånas. Aldrig mer..


Empis här

Japp, empis här. Ligger i hannas säng just nu. Känner doften av makaroner och myser med puttinuttan själv. Senare blir det att kolla på eskil med chicksen och äntligen få träffa loppan h! nåväl. Ska sätta på mig mjukis och steka vidare nu. Vi håååårs

love u hampie


-

hittat en hel del bilder på tovans dator, nu orkar jag intee mer











11 augusti

Ge mig sommar min födelsedag och mina tjejer



















-








tovis

Sitter hemma hos tovis nu, vi ska snart äta. Efter det ska vi ut och springa och sen cykla till coop och köpa lite gotttt. Det förtjänar vi efter vi varit så duktiga. Resten av kvällen blir bara mys med några.  






10


Louise
Hanna
Fanny
Tove
Elin
victoria
Lovisa
Felicia
Emelie


-

Even though I can't touch your face
I feel you with me every day
I wish you could see all my dreams coming true
When I get lost I close my eyes
And I feel you shining down so bright
I feel you shining down on me




-

Igår träffade jag min vän Frida, längesen varee. Imorse när vi vaknade lekte vi litegrann med lilla agge och sen drog jag mig mot stan för att träfffa henis. Det vart vallen för hela slanten, juniorerna spelade. Fick träffa lite folk där, precis vad jag behövde. Sen idag då, vad hände lite senare. Sådär vid halv 7 tiden ca. Jo vi hade match.......
Jamen visst vann vi med 6-1, grymt av mina ladies. Nu är det div 2 som gäller!! Efter matchen vart det hämta mat från spicy och sen åkte jag ida och jullan hem till isabelle. Carling och Alex gjorde oss även sällskap. Nu kom jag nyss hem och har haft en rolig kväll. Happy like hell och nu är jag trött som jag vet inte vad. Dags att sleepa maybe? jo men jag tror nog det..


Godnatt 

wish u were here my angel


-

Sovit riktigt illa inatt, haft feber och har nog det fortfarande. Har blivit tvungen att tacka nej till matchen imorgon, det suger ganska hårt. Blir inte heller något med storvreta idag. Blir istället en mysig dag för min del.


HENIS

finns ju inga ord för din störning, men gillar dej kompis


påsk kyckling?




Söndag

Har haft en toppen dag och har hunnit en hel del. Myst i vårsolen med min kompis Henis bland annat. Lagat mat tillsammans med Rasmus och Linus idag i Linus nya lägenhet, de var tacos och de satt fint som vanligt. Jag känner mig redan som hemma i lägenheten, sinnes vad fin den var. Helena kom dit sen såklart, även robban empa och fanny kom lite senare.Har dock inte mått så bra av någon anledning, kanske påväg att bli sjuk. Skönt att komma hem och sova i sin säng inatt. Imorgon om jag mår bättre så kanske Jullan & jag drar och kollar superligan storvreta, skulle inte vara helt fel.

Nu ska jag sova

Godnatt




Emelie B-B-B

Först påskmiddag hos mormor och morfar. Sen kom Empa till mig, vi cyklade till billy boys och mötte Rasmus karlsson. Efter tog vi en liten cykeltur så Empa fick cykla av sig allt fett, haha.. Nu väntar vi på att Helena ska koomma hit. Nu ska jag hoppa in i duschen, pusss kompisar

KJULA

Idag vaknade jag vid 10 tiden. Gick upp och gjorde mig klar för en spring runda. Efter det solade jag med Helena. Träffade även Ida Ellan och Petra där. Efter vi blivit räkor gick vi hem till mig och färgade håret samt åt litegrann. En dusch behövdes också, de kände jag det. Efter vi blev klara tog vi cykeln till tunavallen och kollade lite fotboll. Tacosen satt fint efter det och hann även leka med min lillasyster och träffa ida ett tag. Härlig dag må jag säga!


Nu kom jag till Kjula med Åke Hammar Philip Helena. Vi har pizzor med oss i stora last. Ikväll myser vi hos empa, kan inte bli bättre. Har äntligen fått träffat Ann igen, kan nog vara världens gulligaste.
Kan vara den bästa dagen på länge, känner mig sjukt glad.  Nu ska jag gå och mysa med mina vänner, puss


GRATTIS MILLE

Hoppppppad du får en toppen dag, gilllar dej kompis


hah

Nej men jag tror inte mina vännner mår sådär jätte bra..


           
   


Hinner inte mer för måste springa och möta helena. Hon ska vara glad att jag inte hann lägga ut bilderna på henne och mig, men dom kommer! haha njut sålänge

Everything i do

Godmorgon kan jag inte säga för vaknade för ca 2 timmar sen. Har hunnit äta frukost och kollat på en film. Jag & Rebecca skulle egentligen sprungit tillsammans idag, sen solat och färgat håret på varandra. Men nu är det så att Rebecca inte går att få tag på, skräll elller vad ska man säga? hah.. Istället springer jag själv, och resten grejar Helena och jag tillsammans. Efter det får jag väl se vad dagen har att erbjuda. Det ända jag vet att det blir tacos ikväll och de ser man ju som alltid fram emot.


Jullan Jullan Jullan


.

De ända jag har att säga är Godnatt


1 april

http://www.youtube.com/watch?v=0YGCCTo5u24

jamen jag vet, killen är ju grym!!!



Oscar jag & emelie har busat lite, men de är ju tillåtet idag.


''Rebecca 1b, sök upp Ullrika innan 11:00''

alla som känner rebecca fattar själv hur det vart, hehe


Pusss kompis


RSS 2.0