onsdag

Nyss kommit hem från Katrineholm. Torsk med 3-2 men tjejerna var duktiga. Själv värmde jag bänken mest men det gjorde jag ju bra ändå. Nu ska jag ta tag i allt plugg, hur ska jag orka det egentligen?
Längtar till min säng så jag kan få en ny dag. Träning imorgon, hoppas jag blir taggad.


match

Drar snart till samlingen, borta match ikväll. Taggad. 


ge mig helg

ge mig lördag nu, behöver de verkligen.

skräll

Idag har jag varit med Felicia och Julia på både stan och tunapark. Letade kläder inför helgen men de finns ju ingenting, går nog naken tror jag. Fikade med dom och Rasmus karlsson sen. Innan vi skulle hem gick vi upp till Felicia för jag skulle låna ett par mjukis av henne. Jullan och jag gick i förväg. Åker hiss till 2an och går till dörren. Jag sätter nyckeln i dörren och vrider om, men det går inte!? Jag försöker gång på gång att vrida om nyckeln. Som frågetecken står jag och jullan där. Innan jag kollar ner på skylten där det står ett efternamn och inte är det Hellqvist. Upptäcker då att jag gått av en våning förtidigt, Felicia bor på 3an.. Hör att de kommer någon mot dörren så springer upp en våning och vi gömmer oss i felicias lägenhet. Ganska så klantigt av mig känner jag, ingen skräll direkt men ändå..


Det är du som är för bra för mig


hm

Kanske åker och sover hos hammar med mina älsklingar kväll, får se hur det blir. Kollar för tillfället på tv och pratar med min kära ellan.  Funderar på att ta lite glass men just nu orkar jag inte röra mig. Har bränt mig i ansiktet när jag solade så stoppar snart in huvet i frysen så de svalkar, hah..




Såhär känner jag mig just nu


school

Sitter i skolan och väntar på Emelie & Helena. Vi ska sola innan dom ska till vallen. Själv ska jag hem och mysa med min doggy. Han får nog följa med ut och springa, han behöver röra på sig fetto. Kanske hyr lite filmer och myser ikväll, får väl se.


Karam hälsar big timeee.



Älskar dig



28 Mars-2010

Det är söndag igen, vilket betyder att imorgon är det skola. Känns ju inte speciellt bra faktiskt så hoppas veckan går fort. Min söndag har varit bra men ändå dålig. Ellfolk var helt klart de som vad bra, mycket kul att kolla matcher med mitt lag. Efter det vart de max, ingen skräll direkt. Jullan var allmänt störd som vanligt, tur att jag hade Ida & Malin där också. Efter de så åkte jag hem till fanny, det var också en bra del att få träffa henne. Sen att ingen var på topp var den dåliga delen, men det går över älskling. Vi fick kramas lite och skönt att prata med min svamp igen, hon är kung faktiskt.  Kom hem ganska sent men då vart de en snabb dusch och sen film tittande med min kära mor. Längesen vi gjorde något tillsammans bara hon & jag så de var mys.



Hade tänkt sova men det går inge vidare..




-

Day after day
Time passed away
And I just can't get you off my mind
Nobody knows I hide it inside
I keep on searching but I can't find
The courage to show to letting you know
I've never felt so much love before
And once again I'm thinking about
Taking the easy way out
But if I let you go I will never know
What my life would be holding you close to me
Will I ever see you smiling back at me?
How will I know
if I let you go?


-

Jag är hos fanny för tillfället. Vi ligger i sängen och kramas bara, lite mys.



tack för du finns, bästis

älskar dig kompis






¨tovans place

Mina tjejor är här, det är mys som vanligt. Musiken är i full gång och snart ska vi till lägenheten. 
Finns inte så mycket mer att säga, puss på alla

ge mig sommmar ju

hammars place

Träningen gick väl inge vidare för min del, hade annat i tankarna tror jag. Nu ska jag duschaa och sen drar jag till hammar med mina homies, det behöver jag.


hej min vän


.

I knew I wouldn't forget you and so I went and let
You blow my mind
Your sweet moving
The smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided you're the one I have decided
Whos one of my kind


din jävel

Efter skolan åkte jag och Helena hem till mig, åt och kollade film. Nu myser vi och kollar sunes jul!






världens bästa Helena

Det finns ingenting som vi inte klarar tillsammans





haha

jadu agge, vad tycker du själv?







smid










en kul tid

Igår sov jag hos tovan med empa, det var mys såklart. Vi kollade på en dansfilm som jag glömt namnet på nu bara för jag är så trött. Vi började halv 9 imorse så de vart lite sovmorgon idag vilket var skönt. Skolan var helt okej, satt kvar med felle ända till kvart över 5 och pluggade. Men det bästa var helt klart att träffa Helena, hon kom till mig på kvällen så hyrde vi film och lagade mat. Pommes, bea och kött vart de, inte illa alls. Tyvärr drog Helena nyss och känner mig lite ensam faktiskt. Men sova och vara pigg imorgon för det är matte prov som gäller!
Imorgon blir en mysig dag känner jag, jajajajaja!!





Idag när felle och jag gick från skolan så ser vi en gubbe stå i snödrivan och kolla sig omkring. När jag vänder mig och och kollar tillbaka dit sen är han helt plötsligt borta. Felle frågar mig vart han tog vägen, vi känner oss ju tvunga att gå och kolla. När vi kommer fram bakom snöhögen ser vi gubbstackarn ligga i snödrivan och kommer inte upp. Hjältar som vi är hjälpte vi honom såklart. Vad tusan ska han dit och göra!? jo de var en pantflaska han ville åt..


.



jo men sugen är man ju, dock vågar man inte...


jamen hej kul o va sjuk





Hade sett fram emot den här dagen. Skulle gått i skolan och sen äta med isabelle och jullan på spicy innan våran samling. Sen skulle vi åka till nykvarn och ha match. Komma hem sent och inte göra ett piss efter. Men vad händer? Jag blir sjuk, spyr i skolan och får kramper typ. Min gullis mormor hämtar mig så jag kan åka hem och sova. Och det är vad jag gjort sen ca halv 3. Vaknade nu vid kvart över 8 och mår mycket bättre men har nog feber nu så blir en hemma kväll för min del..

 


jo men ganska så bra är du måste jag säga


you found me

Skolan var riktigt tråkig idag, prov och allt. Efter skolan vart det stan med empa. Jag köpte en jacka och empa fick sin älskade parfym idag. Har även tränat, de gick inge vidare. Huvudvärken och stressen för plugget tog över. Nu ska jag plugga Anatomi, kommer bli tufft känner jag.


Godnatt


life after you

Just nu kan allt plugg kan ta sig i stjärten. Har 6 grejer till den här veckan, hur ska de gå!?
Jag åkte hem efter skolan och sov idag, var helt slut. Vaknade nu för en stund sen. Ska sätta mig och plugga igen, sen duscha och efter det ska jag sova. Tyvärr helt ensam inatt..


nemen är det där du är brorsan

kom tillbaka

kom tillbaka till oss


Lovisas place

Hanna Fanny och Tovan gick nyss till Tovan i förväg. Empa & jag blir kvar hos Lovisa ett tag till. Ikväll ska vi till lägenheten, blir nog ganska maxat.

Gick upp 8 imorse för att hjälpa Kattis att träna hennes 03-04 lag. Jag och Linda ställde såklart upp. Efter de åkte vi direkt till samlingen. Vi mötte Katrineholm och vi vann med 3-1, grymt av oss!




12 mars

Då var denna skolvecka avklarad. Ikväll ska jag träffa Helena Isabelle Julia & Ida. Vi ska kolla en match i vilsta halv 9 sen vet jag inte vad som händer efter det.

Nu ska jag springa till bussen, puss


utväxten där, inte ens kul..
Men puss felicia


du gör mig glad

sviker aldrig, du gör mig alltid lika glad.


utan dina andetag

tack tack tack



SMID

Skolan tog aldrig slut idag, de var inte riktigt min dag helt enkelt. Efter skolan tog jag Empa och Louise en promenad till stan, de behövdes och underbart vare. Vart lite mys på stan, även lite corner.
Hann hem ett tag och skrev på min svenska innan träningen. Nu har jag duschat, skrivit klart min berättelse och tagit ett glas oboy. Ska väl sova alldeles strax, är trött som tusan.
Vissa låtar har man hört länge nu, tröttnar aldrig.


Lite godnatt musik

Carolina Wallin Pèrez - utan dina andetag

Snow Patrol - Chasing Cars

Fix you - Coldplay

Céline Dion – It's All Coming Back To Me Now - Live

Daughtry – Life After You

The Fray – You Found Me

Hanson – A Song To Sing

HOFFMAESTRO – Young Dad

Colbie Caillat – You Got Me


pojkar ♥

Andreas, Carl och jag chillar på smid området. Mina knän orkar inte träna nu på morgonen, vakna upp
Längtar till sängen redan nu, villl sova sova sova. Dagen kommer bli ruskigt lång också, hatar torsdagar i skolan..



.

Rebecca gör bilden


ROMME

Amen romme var ju tokbra, alla var grymma!!!
Orkar inte berätta något för allt var ju greeeeat, kolla fejjan för bilder


Linn saknades i backen, krya på dig

Glad tjej, de gillar vi


miss u honey HELENA

saknar min säng, vill lägga mig i den och bara mysa nu. Hade gärna haft min myiskompis helenis här nu, men vi ses imorgon istället.

Puss på alla smid 1or just nu och tovan såklaarre som helt klart gjorde min dag


kjula kärlek

Sitter på empas gård i kjula. Hon är på toa, skräll hehe

Imorgon är de romme, längtar som fan.


lite bilder från skoldagen, pusss på alla älsklingar



.

Fryser gör jag som vanligt när jag lägger mig i sängen.. Nu vill jag krypa in i en stor fet tröja


.

Sovit sen jag kom hem, nu blir de inte lätt att sova inatt. 



natti

en av mina bättre bilder som liten



yeah

Igår var jag med fanny på dagen, de behövdes verkligen. Du vet att du är bäst fampan. Åkte hem och duschade sen hämtade Alex och fanny upp mig så åkte vi till lägenheten där vi spenderade kvällen.
Imorse åkte jag til ärla och hälsade på farmor, hon är ju för söt. God mat vart de och även mina sysslingar och kusin var där. Nu har jag kommit hem och hunnit duschat. Ska snart äta varma mackor med mammi, hoppaas hon köpt cola för då dör jag av lycka. Ikväll ska jag sova skapligt, tidig morgon som gäller och jullan bellan och jag ska vara domare i munktell. Frågan är ju hur det kommeer gå!?



Måste ju säga grattis till mina tjejer som vann mot kolpenäs i helgen, grymt!

Måste säga puss till alla mina vänner som är bäst på jorden

Måste säga förlåt för att jag skrattade när ralle ramlade på trappen igår



just ja syrran fyllde 18 i fredags, grattis i efterskott..


BEACH BODY






helena mittbena

Igår kväll var jag helena tove empa och fanny i lägenheten med en hel del trevligt folk. Senare tog jag och helena en sväng till stan och hälsade på min krambjörn linus, har saknat honom. Sen tog vi bussen till the hood i mesta där allt händer. Helena hittade ju verkligen bästa vägen hem, i snödrivor höga så man ramlar på dirren..
Toast och cola när vi kom  hem, de var gott like hell. Vi somnade efter lite beverly hils.
Imorse vaknade jag och helena vid halv 11, de vart toast till frukost ännu en gång så får väl springa av det lite senare. Vi myser just nu i hennes säng som snart blir ersätt med en annan säng, riktigt synd fakiskt för gillar hennes säng..

jaa folket, dagen spenderas förhoppningsvis med henis och sen ikväll blir de väl lite musik och dans.
föresten, helenas brooooooor puss




fuck fuck fuck fuck fuck i varje trappsteg vaaa?


ciric: varulvar käkar upp alla typ.

Hanna: ja ja, men dom blir ju gröna

helena: varulvar!?

hanna: jaa? dom blir ju gröna sen

ciric: är du född igår eller?

Hanna: haha men jag tänker på han som förstör kläderna? grinchen

helena: hulken tänker du på vafan hanna..


GILLLLLLLLLAR ER


godnatt

I helgen blir de lungt och lite depp. Inte uttagen till helgens match, lite surt för hade gärna spöat kolpenäs. Kanske dock är bäst så nu när jag inte mått bra, vad vet ja. Istället tror jag på mina tjejer. Det grejar ni, de vet jag


nä, godnatt folket




piss

Jag mår så dåligt man kan må känns det som. Haft kramper i magen hela dagen och det känns som knivar hugger mig i magen. För tillfället är det borta så jag tänke kolla mailen och blogga lite snabbt innan de kommer tillbaka. Ganska värdelöst att jag missat skolan och träningen idag, inte direkt de här jag behöver. De ända jag gör är att klaga också, jätte kul att läsa om vaaaaa.

peace


sliten tjej


jullan

Sitter här med julius,vi chillar bree broshan.
Felicia ger jullans näsa massage.
Emelie sitter och smutsar.
Filip kollar på porr
Anton flippar
Mraak jobbar för full rulle

Nu ska jag och jullan på äventyr.


En ny bild på jullan, adda [email protected]

ensam

Trodde jag skulle få sällskap inatt men inte vart de så. Istället får jag ligga ensam och kolla oth, men de funkar det med. Nu ska jag försöka bli på bättre humör. Kanske gå till statiol för att köpa lite glass? hm


snuttan sover sött på lektioner


dåligt av mig

Inte okej att glömma bort bloggen såhär länge. Men kanske för att de varit lov och jag inte sovit hemma på drygt en vecka? Jo det måste nog ha varit så. Mitt lov har iallafall varit tok bra och jag vet ju en som gjort de så bra, tack tack tack.

Nu har tyvärr skolan börjat vilket suger ganska mycket. De ända som är posetivt är att man får träffa alla, har saknat mina älsklingar. Imorgon är det tisdag vilket innebär att jag måste gå upp tidigt även då.. Men hela veckan ska jag orka gå upp, de har jag lovat mig själv. Nu ska jag glo vidaare på min feta äckliga tv burk i rummet, måste verkligen ha ny.


peace out bree


limp the pimp, måste ju skryta & visa upp mina snygga vän


RSS 2.0