superhuman




Just nu sitter jag och lyssnar på chris brown, älskar hans låtar. Dagen har varit så sjukligt bra må jag säga förutom att de är en sak i tankarna hela tiden. Men förutom det har jag alltså tränat pulsen på morgonen med mina kära vänner Petra Marre Lina och självklart slänger jag in Maggan i ett hörn som alltid deltar ocskå. Puss.
Efter ett skönt träningspass åkte vi till munktell och hade friendsdag, det var helt ok ändå. Vart mys på akropolis med Marre Petra och Peter vid lunchtid. Skolan skippade jag eftersom jag är så busig, illa jag vet men ska skärpa mig. Förutom att jag somnade till ensam på smids baksida i solen vaknade jag skapligt till spinningpasset som jag totalt dog på. Kvällen avslutades fint hemma hos fanny med födelsedagsfirande för mina två pinglor. Tack för ikväll och nu stänger jag av allt här och somnar. Imorgon är en hektiskt men härlig dag, peeace!


I wanna be




Bellan snodde spotifylistan så äntligen är den min igen. Visst är det hennes inloggning men allt som är hennes är väll lite mitt också, det tycker iaf jag.. Ne men jag inväntar bb och fördröjer tiden med att titta på gamla bilder. Det är så man blir tårögd av minnen som är så bra. Men inte ska jag vara någon grinstina här inte, ånej!


Istället ska jag få tag på länken perra ska skicka åt mig, vi drar ju nämligen till norrköping på tattomässa på söndag. Maaaaxat! Så perra ser du detta så länka länka länka.



down on me



Helgen är fullspäckad för min del. Kommer inte hinna skriva under helgen så jag gör inlägg innan det ens hänt. Eller egentligen skriver jag inte för någons skull förutom min egna, det är bara de att jag är en sådan människa som måste kunna planera för att få ihop saker och därför skriver jag som i min almenacka här för att jag är sjukligt stressad. Jo så äre så bara att leva med och om jag var ni skulle jag inte ens lägga energi på att läsa detta. Skrivs som sagt för egna skull så jag kan slappna av i sisådär 5 sekunder. Detta inlägg ryker bort imorgon när fredagen passerats, hehe. MEN  Imorgon ska jag och mina pulskompanjoner Lina Petra och Marre gå upp

 

dödligt tidigt för att göra Carro sällskap på de underbara morgonpasset. Sedan ska jag ha friends dag i munktell med alla smidare. Imellan skolan och munktell hoppas jag kunna få gå på stan och leta något jävla plagg som man kan ha under valborg. Behöver införskafas något nytt. Efter skolan ska jag hem och packa ihop lite innan jag ska spinna eller köra arobic. Har inte valt vad jag vill göra än men hårdträning tills sommaren nu helt klart. Efter en snabb dusch i forevers mysiga omklädningsrum ska jag kila iväg till fanny där de vankas födelsedagsfirande för mina två pinglor samt en fin middag man bjuds på. Man tackar och bugar redan för det.

På lördag hoppas jag att petra & jag tar våran vanliga 2 timmars promenad i det fina vädret innan vi tar oss in på gymmet på forever. Efter de ska jag ner på stan och fixa iordning det sista som behövs för kvällen. Efter det kan jag slappna av och bara njuta av kvällens bravader. Låter ganska så jätte bra tycker jag?


En sak till som faktiskt är värt att läsa är att mina vänner är bäst, återigen och kommer alltid att
vara.




foreveeer




De fick bli ett spinning pass med Marre idag istället och eftersom de bara för halvtimmes pass så gick vi ett tag på rullbanden efter. Nu har mamma hämtat mat från chop chop så är väll lika bra att prova. Sen en dusch på detta och sen krypa ner i soffan och mysa till en film. Sounds good to me.


Imorgon blir de hålla igång hela dagen, så mycket som ska göras och så lite tid.


hold it against me




Drog hem på lunchrasten, ruskigt skönt att få duscha hemma istället för i rekarnes äckliga duschar. Dock måste jag tillbaka till skolan nu, fuck. Men efter skolan blir det träning med världens bäst perra.


ingenting går som de ska





Jag tänkte faktiskt återigen se på bb men det är 2 långa timmar kvar tills det börjar vilket jag inte orkar vänta på. Ska därför släcka lampan och göra natt för mig. Behövligt och bra, hoppas min fina dröm om bb martin kommer tillbaka inatt igen. hehe..Finner inte mycket mer att säga förutom att jag behöver helg. NU





cold wind blows


Man skadar inte den man älskar

Spinningen gjorde sitt imorse, nu sitter jag hemma hos hannab. Vi ska softa lite innan jag ska ner på stan på några ärenden.

Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard








Då var spinningen avklarad och vi gjorde ett strålande jobb trots att man inte kunde andas där inne. Imorgon ska jag plugga på krekolas och återigen spinna. På kvällen blir det puls med världens bästa träningskompisar och jag ska även inviga mina nya träningsgkläder om jag hinner hämta dom.


Nu ska jag invänta bb, varför jag bellan fått mig att titta på den skiten för? hm


Jag och världens bästa hannie

i found i reason to let go




Lyckades hitta lite saker på stan. Även bellan plockade på sig saker som vanligt. Nu ska jag kolla på tv och slappa ett tag innan jag ska röra på fläsket. Imorgon kanske de blir en tripp till alingsås, wihoo!



Jag kommer




Gårdagen bestod av påskmiddag hos mormor & morfar. Lite senare kom Adam och hämtade mig så åkte vi till sundbyholm ihop med bellan fredde jezek och clarence. På kvällskvisten vart de fotboll och sen tittade jag och fia bb hos bellan. Jag somnade så fint i min säng här så nu imorse var jag pigg efter att nästan ha sovit hela natten. Nu ska jag och bellan på stan och förhoppningsvis shoppa lite.  Ikväll sen blir de spinning, längtaaaar!


peace och du är för jävla dum i huvudet så fu!




'
du e grejt

You are nothing to me

Jo igår blev det grillning och femkamp. Lagindelningen vart tillslut bra och trots min och Philips jätte förlust så njöt jag ändå att vara omkring ett gäng härliga människor som gjorde kvällen ganska oslagbar. Glappet som jag inte fått träffa på en hel vecka dök upp så fort hon anlänt till Eskilstuna. Vilken pärla min svamp är! Nej men kvällen var verkligen riktigt bra och det tackar jag alla för. Ett speciellt stort tack till Åke som var lekledare och fixade det galant. När femkampen var slut rörde vi oss mot Lundevall och efterpärla vart återigen i gredby. Fick dela säng med Frida och Isabelle och jag tror inte jag har skrattat så mycket som igår på evigheter. Dock mådde man inte lila bra imorse men en promenad hem och sen har jag legat i sängen hela dagen. Nu mot kvällen var vi hos Adam och tog det lugnt. Nu ska jag sova och glömma. Lika bra så ciaoo

you can play me how you want





Igår vart det grillmys hos jezek. Nu är jag klar vaken och väntar på att åka ner till forever och träna lite. Senare idag blir det påskmiddag med släkten.



Nobody Said it was easy

Fan

Broken strings



Jobbat inne hela dagen igen så inte har man chans att få någon färg inte. Nu har jag packat både upp och ner i väskan igen. Ska strax till forever för lite spinning ihop med perra. Efter det blir det mys ett tag med Tovan innan jag ska hem och sova så jag orkar upp imorgon. Jag längtar tills torsdag efter jobbet då jag slipper skiten igen på ett bra tag.


Får ju inge vettigt gjort här så ska sätta på bells spotify lista och börja bli lite taggad. PEace


Tog mig en promenix i söndags med min lilla skrutt


hoho












plaza hammarsten



Jobb, kurs och sen mys hos freddo med mina vänner. Dagen har rullat på trots att den varit jobbig. Imorgon blir det mer jobb så inget lov här inte. Jag skulle verkligen vilja sola men istället får jag vara inne mellan 7 och 4.  Nu kollar jag och bellan bb, snart slut och då måste jag sova.



17 april



Orkar inte skriva om min helg, visar er helldre med lite bilder så förstår ni nog att jag haft de tokbra.














!!

Orkar ej skriva för stunden, en jobbig tid men jag kämpar på.

Talking to the moon

Var ledig idag som sagt, legat ute i solen med Bellan och solat. Vi har även tränat och ätit god frukt. Nu tittar vi bb och efter det blir det läggdags för imorgon bitti ska jag upp och träna.

I'm going to stop fighting for something that is not worth fighting for









Jag och mitt lilla forevergäng körde pulsen idag, puss vad jag gillar er tjejer. Imorgon ska jag ta med mig bellan så hon får skaka ordentligt på rumpan, afro och arobic står på schemat. En kunglig sak som hänt mer är att lektionerna är inställda imrogon så det blir ingen skola då inte. Jag vill ha min frukost serverad i sängen och sen dega hela dagen, men ikke att de går för jag har saker som måste göras. På kvällen ska jag få plugghjälp inför det stora provet som väntar på mig.


börjar tröttna på detta nu, börjar inse vad som blir bäst.


ZzZzzzZZZ

Jag försökte men de gick inge vidare så plockade fram mobilen trots allt. Den gången jag lyckades somna till inatt fick jag en madröm som gjorde att jag nu ligger här med ångest.. Finns väll inte mycket mer att säga, skola imorgon så lila bra att forstätta stirra upp i taket.

12 APRIL



Om jag inte får som jag vill imorgon kommer jag bli arg, så bara att hålla tummarna för min skull. Inge kul när jag är arg så hoppas min mamma visar hur gullig hon kan vara. Yes nu fattar ingen och då var de ändå sagt. Peace hörni för nu ska jag natta mig själv.


breakeven




Ljusen är tända och nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på Maddi Janes alla låtar. Har lyssnat på dom alldeles för länge nu men tröttnar aldrig. Idag har jag haft föreningsavslutning, de var verkligen kul trots att jag stod i kiosken hela 2 timmar. Fick åka hem i den gröna faran så nu är jag supernöjd. 
 
Nu ska jag titta runt på blocket efter bilar, BMW BMW BMW de säger sig självt.

bilder från förra veckan















Och nu sitter jag här ensam


11 april

Dags att kliva upp ur sängen och röra på sig mot krekolas. När jag kommer hem ska jag kolla på avsnittet utav världens bästa hotell som jag missade igår.



..............

Inatt kan ha varit en av dom värsta nätterna i mitt liv. Inte på tal om den värsta utan även den längsta. Haft feber och huvudvärk hela natten och jag kunde inte somna ordenligt fören imorse. Blev hemma från skolan idag och orkar jag så måste jag iväg på den vanliga måndags kursen ikväll.
Ska försöka sova lite nu under dagen så jag piggnar till.



jo men visst är man pigg och väldig freeeesh efter ännu en sömnlös natt

people are all the same, we only get judged by what we do






I fredags var jag hemma hos Frida och firade henne ihop med en massa goa tjejer. Tackar och bugar stort för allt där och speciellt för fridas toksköna kommentarer som hela tiden dök upp. Igår vart det en lång promenad med Petra, hela 2 timmar lång så när vi kom hem till mig dök vi ner i sängen och halvdäcka bägge två tills petrus skulle röra sig till vallen. Jag därimot fortsatte att sova vilket jag gjorde i princip hela eftermiddagen. På kvällen bjöds det på mer festligheter. Började hos Linus sedan mot Dan där det som alltid är lika trevligt. Kvällen avslutades hemma hos Robban. Sköna tider och mindre sköna idag om man säger så,men man mår som man förtjänar och efter en sån rolig kväll spelar det ingen roll hur söndagen spenderas.


Såhär ska jag troligtvis spendera min söndag.

det är inte lätt när det är svårt




Jag ska snart till skolan och möta upp världens bästa klass. Efter skolan måste jag ta hand om några saker innan jag ska träna och mysa. Vi hörs imorgon people! ciaooo


.



Tittar på 3an, värdelöst att alla bara gråter och gråter. Stänger av skiten och planerar min egna och mina kompanjoners kupp som snart ska ta fart. Finns inte mycket mer att säga förutom att jag längtar till helgen. Ska fira Fridolf som bastar 19 imorgon och även umgås med mina älsklingar hoppas jag.



full av kärlek

IBLAND


är du så jävla bra, tack för att du finns.

Never regret somone who once made you smile


Trött trött trött

Spinningen dödade mig idag, satan ad jobbigt de var. Nu ska jag sova, godnatt!

i only have my self to blame






be strong



Idag har jag fått äran att mysa med världens bästa hanna. Även Hammar Philip Adde och Dollar var med och höjde mysfaktorn. Men de roliga måste ju ta slut någon gång och sisådär kvart i 5 började helvetet, teorikurs jag anmält mig till i 4 veckors tid. Hälften gått hälften kvar, fyfan..
Men nu ska jag fortsätta att inte göra någonting, lika bra att fortstätta så.

Tackar Louise loppan för att du finns!


3 APRIL




Bloggen behöver göras om, punkt slut.



i hate this part




Nu är helgen ännu en gång över och imorgon är det måndag. Jag ska lägga mig och kolla på 3an, nämligen taken som går på tvn. Hoppas ögonen kan hålla sig öppna, är så sjukt trött.
Mer orkar inte skrivas för jag är lite död hehe


Tackar alla igår som gjorde min kväll!



pain



RSS 2.0