Wordplay



Henis och jag har pluggat duktigt idag efter skolan, så imorgon blir det mvg för våran del. Vi hann även pynta lite på området och dansa lite med Classe. Jag ska jag fortsätta plugga geografikus nu och sedan planera lite inför min dag som idrottslärare imorgon tillsammans med Felicia och Fanny, blir fun.




.

Tvungen att ordna vissa saker innan stan så nu äntligen kan jag njuta av helgen. Ska möta Bellan så dax att springa. Peaace





mina grymmma vännner

Feeling A Moment




pour some sugar on me



Måste först och främst gratulera Sofia Carlsson i efterskott här i bloggen. Hon fyllde 19 bast igår men tyvärr jobbade hon så gick inte att träffa henne. Men idag såhär på en lördag tänkte vi att det passar att fira henne lite. Så ska ner på stan och göra några ärenden idag. Kvällen är inte planerad än får väll se vad som händer där.





Heeeeelg!




ja helgen är kommen efter nästan en veckas arbete. Ska njuta av denna helg såmycket det bara går. Nu ska jag röra mig mot Isabelle!


What I've done





I won't disagree



Fick sällskap inatt utav helena och isabelle inatt. Oj just ja får inte glömma sixten, liten plats han tog då..
Ska färga håret idag lite senare, får se vilken färg de blir hmmmmm.


Nattbuss på en onsdag är väll inte sådär jätte vanligt, eller vad säger du henis?



onsdagsmys




Nu är mina goa vänner här, Louise Isabelle och Helena. Köpte en del onyttigheter inför kvällen och just nu gluttar vi på big brother som är sämst.





hm




Lekt målare idag med då, hunnit med att bowla och ätit på ming med min mamma och två systrar. Tiden flyger iväg och nu vill jag köra bil men den saken återstår att se. Ett måste idag är att ta mig till tågstationen och krama adjö av min kära emelie som lämnar Eskilstuna ett bra tag. Kommer sakna dig broder!

nä kanske ska plugga färdigt nu så jag kan flytta på rumpsan och bege mig mot station.







nobody said it was easy




Bjöds på en mysig dag efter jobbet. Solning, max och mys i häglers casa. Nu har jag kommit hem och plockat på mig ännu mer vuxenpoäng. jipppi jaaaow nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.



Lost and insecure


You found me


Ger vuxenpoäng till mig själv idag. Efter att ha slitit har jag spenderat min kväll med Adam sofia bellan och dede. Alltid lika mysigt att umgås med dom trots att dom inte är normala eller har ett rätt. Skämt o sido ni vet att jag gillar er supermycket. Nu har jag iaf kommit hem varvat ner och sitter vid köksbordet med min lillasyster, varsin kvällsmacka och sen är det dags för sängen.



hm om någon tjej eller kille är intresserad hör av er till mig så fixar jag dejt!

Från så svårt till så lätt



Empa och jag har jobb kirrat och klart i sommar. Stockholm 4 veckor med en grym kompis, ska bli underbart jobbigt och ändå så kul. Men nu till något som inte är lika kul. Jobb imorgon så dags att sova. Trots av det jag hört idag hoppas jag att jag sover lugnt utan madrömmar. Fy usch och blääääää hoeees!







Peace



I regret some things in life, get over it and move on





Gårdagen var riktigt bra, på kvällen bjöds de på mat hos våran söta nyblivna 17-åring Hanna. Fick bli en tokskön förpärla där med världens bästa tjejer innan vi forstatte ut till skjulsta. Tackar Elin och Markus för dom fixade en fet fest och jag tackar även alla fulla människor som hjälpte till att göra den bra!








kung

GRATTTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA LINA


So many thoughts, so many questions and too few answers





Jag och bellan degade hemma hos mig tills klockan var 10 tror jag? Sen mötte vi upp looden och lucas så lekte vi med dom och lucas gosedjur..Kom hem alldeles för sent och sovit ungefär 4 timmar inatt nudå. Ställde klockan på halv 10 och nu har jag hunnit fixa en massa saker. Ska strax ut och köra lite bil, så jag kan fixa de där jävla körkortet tills augusti. Sedan blir de lunch hos min farmor puss.



Ska passa på att gratulera mina vänner som nyligen fått körkort


Rasmus Lood
Marielle Ahlm
Elin walström
Laura stahre
Simon Jansson



den bästa sommaren



<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/yv6uOl9BKCo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Fredag



Nu är helgen här, jag hoppas den slår på stort. Inge mer att säga för stunden så PEACE




A place for my head

Äntligen är det lov! Ska dock jobba men det gör inget. Bara jag slipper skolan nu ett tag, Tack gode gud. Idag har införskaffat mig ett par nya converse för det behövdes verkligen. Speciellt efter att mina vart stulna i skolan...........

anyway, ska glida iväg ett tag och fira skol-ledigheten!

slänger in en liten bild bomb













Övernattning

Behövde en mysig stund med mina vänner så inatt övernattar jag Helena Isabelle och Empa hos hennes brother som ej är hemma. Vi har ätit tacos och då när maten fanns framme var såklart Fanny här. Nu har vi myst framför tvn och ska strax sova så mina små älsklingar klarar att spela boll imorgon. Själv ska man sitta på en föreläsning hela förmiddagen medans dom andra roar sig! Nä fan, ska borsta tänderna på dom här nu och sedan på mig själv. Godnatt!

I will not wait forever




Onsdag, halva veckan har gått och jag är tröttare än någonsin. Godnatt


Don't fall down when you can't get up

Början av veckan har inte velat vara på min sida. Humöret är inte på topp, tack!

.

Trots att min dag var tung så slutade den riktigt bra och över mina förväntningar. Blivit bjuden på tacos och fått en prestent. Umgåtts med människor jag tycker om. Gillar avslutet!

Find the feeling

Alla hjärtans dag va, här får man inga hjärtan inte. Men ett stort hjärta med kärlek till mina grymma vänner.

Jobb jobb jobb

På sista tiden har jag varit duktig och jobbat mycket. Blir mer jobb nu i helgen. Mesta dels imorgon på eftermiddagen, tungt!

lördaaaaaaag

Jag och bellan vaknade upp vid 10 tiden imorse. Vi har dock inte sovit mycket inatt, somnade nog runt halv 5 imorse men det var de värt. Idag ska vi ta oss en tripp till stadens gator och utforska lite. Ikväll vankas de party och gud så jag längtar tills mina tjejer kommer.

PEACE


Jag är inte född att leva lyckligt

Jag vet inte vad jag ska skriva just nu. Tom på ord!

Grattis på din dag!



Idag skulle du blivit 18 år, tankarna går till dig! love u



Dreams can come true, believe



För trött för att skriva egentligen. Men för pigg för att låta bli ändå liksom. Nä jag lurar ingen, jag är ganska död och om jag inte somnar snart så kommer jag inte upp imorgon. Ska till odlarskolan och styra upp lite tillsammans med F & F. Säger godnatt direkt helt enkelt.





mys

Hotantotan, en skruvad vän, despecible me och sugrör. Nu är kvällen lyckad!



Är helgen redan över?




Helgen var bra, mina vänner är bra, tacosen var bäst.















Lördag

Igår åt jag tacos hos Bellan med fikuset. Lika gott som alltid om jag får säga det själv. Lite senare fick vi sällskap av Rasmus Adam och Jezek. Vart lite filmer som jag inte kunde se så myste för mig själv ett tag. Var sjukligt trött igår men ändå så fick vi nattsällskap länge för filmen I rymden finns Inge känslor sattes på efter alla dessa skräckfilmer. Nu har jag sovit ut iaf, är pigg och glad! Ska strax äta frukost med bells och sedan åker vi mot stadens gator. PEACE

långhelg, tack!



Skola, jobb, mys hos henis och pyttipanna bjöds dagen på innan det var dags för öppet hus. Det är värdelöst hela grejen, man fejkar att allt är kul och bra på just sitt pogramm. Kiss my ass. Hade historia och basic, ännu mer värdelöst. Mina skor vart även stulna, hoppas dom sitter fint på nya ägarens fötter! Varsegod liksom. Fick bli en sväng hem till mig och en sväng förbi konsum där vi köpte lite gott. Nu ska jag och isabelle kolla på snakes on the plane. Lucas och Rasmus ska nog även göra oss sällskap, kalas mys. Ne nu ska mysfaktorn höjas ännu mer.

PEACE


i hate to say this, but i miss you so.



Tackar för tacosen, satt väldigt fint i magen. Har även jobbat och tränat idag. Kul liv jag har jaaadå. Ne behöver sömn kanske? japp.

PEACE OUT


I do not recognize you anymore



Dagarna bara flyger iväg och jag har så mycket för mig i nuläget. träningar, matcher och jobb tar upp min tid just nu och när inte något av det sker försöker jag ge tid åt mina vänner. Vilket jag är dålig på och ber om ursäkt för det! Jag saknar speciellt ett litet kärt hus, ligger i kjula och bara ser tokmysigt ut. Anyway, Snart ska jag ut på vägarna och då blir de ännu mer att göra men tur är väll det att de kommer i perioder så jag också kan få lite egen tid. Annars nu i veckan har jag redan hunnit med att jobba, tränat, tillbringat tid med helena på stan. Sovit hos Isabelle, färgat håret och nu vid ca 11 tiden är jag hemkommen från nykvarn där jag spelat match. Det gick inge vidare men men. I helgen är det match ledigt och fram tills helgen kommer jag ha fullt upp med en hel del mysiga och roliga saker. I helgen ska de bli partaj med mina kära vänner, dock kommer vissa saknas som åker bort. Men nä nu kanske det är dags att sova, vart helt slut av denna uppsats.

PEACE


RSS 2.0