22:58Den här veckan har gått hur fort som helst, kanske tack vare mina shoppingturer? Även idag blev det en tur med mamma och malin på stan innan jag mötte upp Jullan för lite nytt till garderoben. Vi gick på stan och samlade på oss påse efter påse. Åt spicy för att få lite energi och sedan blev det en runda på tunapark där påsarna fortsatte komma i handen på mig. Kunde inte ens låta bli kjell och company, då är det illa. Men nu är de slut på att shoppa. Pengarna ska sparas till min utomlandsresa som ska ske 23 augusti.

jaja nog om shopping. Har även tränat idag, sprang 5 km här runt kvicksund. En dusch på det och sen har jag övningskört lite. Körkortet måste bli mitt snart. Men jävla teori om man får säga så, fuuuu.
Nu har jullan anlänt så vi ska höja mysfaktorn nu. ciiaoooo


PERRA

Gårdagen var tummen upp! Firade då Amanda med en massa utav hennes kompisar och det var himla trevligt där. Jag är från och med nu banaanie fuck. Tack för det hörni! Efter en lång och trevlig kväll gick clarence och jag hem. Jag bäddade ner honom i soffans säng. (hade inge val soffan sorryyy hehe) Frukost imorse ute i solen och sedan bar det av mot Ikea för tredje dagen i rad. Denna gång med mamma och Malin. Shoppade lite till rummet som börjar bli klart. Nu ska jag duscha och sedan göra mig iordning. Ikväll ska vi fira världens absolut bästa Petra lundberg på åbryggan. Mat, en massa tjejer och min petra kommer göra min kväll. Ciaaaao!

en kär vän,en saknad vän.


Idag har det gått 2 år sedan du lämnade oss. Vi saknar dig lika mycket idag och kommer alltid att göra. Världens bästa victoria. Vi ska leva vidare för dig våran finaste ängel.
ALL KÄRLEK TILL DIG KOMPIS.11:54
Varit ute och sprungit en runda. Tusan vad glad jag är att jag äntligen får träna igen. Nu inväntar jag pappa för idag ska vi införskaffa lite nya saker till mitt rum. Ikväll blir det middag och mys med Amanda Andrea och Soffan.


Dagens tankar

Ingen vill veta mina tankar idag. Men efter en sjukt rolig gårdag som jag tackar alla för och speciellt Helena Hansson som var med mig från början till slut. Fick träffa på limpan också vilket var ett bra tag sen, alltid lika trevligt of course. Lite halvt sliten idag så efter en runda på Tunapark med andrea åkte jag hem och sov bort hela kvällen. Pappa och jag sitter framför soffan just nu och tittar på Bridget Jones. Känner mig ensam ikväll. Jag saknar min mamma. Världens bästa!

15:49


Först tacos hos soffan och sen blir det myskväll med bästa A&A hemma hos soffs i hällby.


IM BACKJag är påväg tillbaka och kan inte tacka några andra förutom mina vänner som är BÄST.


TRASIG

Återkommer till livet när jag får tillbaka det. Sålänge hittar ni mig varken på facebook eller bloggen.

21:41

Jag saknar dig kompis. Så det gör ont.dageens

Dagen kommér jag spendera med Soffan.


OHJÖOPEN 2011.

12:17

I hate to wake up and realize that everything was just a dream


OHJÖOPEN 2011

Igår var de vollyboll tunering i Malmköping och självklart befann jag mig där med mina vänner. Kan inte säga annat förutom att det var en bra dag, en riktigt bra dag till och med. Min huvudvärk avslutade kvällen för mig vid halv 11 tiden då jag, bellan och moa åkte hem mot Eskilstuna igen. Pappa plockade upp mig så åkte vi lite motorcykel, tusan vad de var kul. När jag kom hem blev de annanas och jordgubbar innan jag gick och la mig. Första dagen jag har fått sovit ut på en veckas tid. Imorgon börjar dom tidiga mornarna igen men de blir ju skönt det också..
IDAG KOMMER ANDREA OCH AMANDA HEM, JIPPPPPI!!!!!!!!!!!!!!

& IMORGON KOMMER HANNA HEM!!!!!!!!!

RSS 2.0