..

Some people you meet come and go. What's important is finding the one thats is willing to stay for you.22:00Är rätt lame på att uppdatera bloggen. Har faktiskt ingen tid. Trodde inte att jag skulle vara så upptagen det sista året men just nu är det mer än någonsin. Inte bara i skolan, även utanför. Därför får jag uppdatera när de blir läge. Eftersom de var ett par dagar sen kan jag tala om att jag har varit på kryssning förra veckan. Det var rätt maxat och jag tackar för att mina vänner fick iväg mig på resan för det var precis vad jag behövde. Även helgen har varit jätte bra. Firade Mickan som fyllde år och där bjöds det på drick spel osv. Tog mig en sväng förbi årby där de var lagfest för united och city.


Nu ska jag sova, helt slut är vad jag är. GodnattVärldens bästa Mongo-Jens.


08:12

Tittade Sverige matchen igår tillsammans med familjen Lundberg. Alltid lila trevligt. Bjöds på cola, popcorn och hemmagjord pizza, yammi. Nu är kl 08:10 och det är dags för mig att kliva upp. En fullspäckad dag och inte nog med det, jag far ut på havet ikväll. Behöver komma bort.


11:25

Igår var en dag jag behövde. Petra och jag gjorde lite ärenden under dagen och på kvällen så gick vi till sveaplan och köpte en massa gott som vi kunde mysa med i soffan medans vi underhöll oss till scary movie. Nu dagen efter sitter vi här i soffan igen. Ska snart ta oss en promenix och efter det möta upp lina. Vilka dagar, vilka vänner. Så det ska vara.

Tackar Petra för att hon underhåller mig! Puss32:15

Helgen har varit annorlunda. I fredags fick jag i mig lite för mycket utav det goda. Det ska aldrig mer hända. Tackar dom som fick stå ut med mig. Lördagen bestod av tok deg och en himla hemsk bakfylla. Söndagen bestod av inget vettigt alls. Men nu för stunden ligger jag i soffan hos Lundbergs. Funderar på vad felet är på mig. Hm Aja ska ta en smoke på det här. Finner ingen anledning till att sluta, är inte motiverad för det. Seyaaa

.

Sitter i skolan, otroligt värdelöst. Hatar detta ställe för stunden. Jo istället stoppar jag hörlurarna i öronen och lyssnar på musik. Impossible Never mind, i find someone like you.

RSS 2.0