13:47

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the lie.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
"I'll remember", you said,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead...13:21

Imorse hämtade jag min syster på tågstation, vi gjorde vi lite ärenden innan vi åkte och jobbade. Nu har jag ätit mig min goda sallad som jag gjorde iordning igår kväll. Gud så fint den satt i magen. Bellan slutar snart och då ska vi se óm det finns något på stan. Ikväll åker även järngänget till forever om ni ville veta. Resten av kvällen består av mys så man är pigg inför morgondagens bravader.


Oherhört skönt och uppfrisknande att borsta tänderna på balkongen.. 


GRATULERAR!
Egentligen skulle jag vilja klaga men ikke det inte. Har ju en utav mina vänner som bastar 18 idag och då är det inge sura miner inte. Det är idag ingen mindre än Emelie Bäckströms födelsedag. Säger även grattis här från bloggen också! Skulle åkt ut och firat henne med släkt men tiden räcker inte till och när man bor ensam hemma är det mycket att göra. Det ska däremot firas en annan dag då man hoppas få träffa hennes stora kärlek också. Hör du det empa? Ne men grattis grattis grattis hjärtat.


nej nu ska jag åka och hämta upp min fina vän petra, dags för lite träning.
Här på bloggen tackar jag även Emelie Lundberg för en härlig stund. Hon förstår vad jag menar.


puss mina vänner och fuck of vissa andra. Så känner jag närmligen.


12:27

Igår var jag ledig eftersom jag inte åkte med på hajken. Istället tränade jag med Lina, fikade med gamla goa alanya crew. Vi tog oss förbi emelies salongs tjejkväll och efter det blev det tacos hos clarence tillsammans med han och Elsa. Vilken mysig dag, sånna vill jag ha fler av. Det skedde även en grej som fortfarande får mig att le. Tackar för det!

Men just nu för tillfället har det slagit om och blivit Onsdag, jag ligger fortfarande i sängen och i knät har jag min lilla bebis. Vi inväntar Lina så att hon & jag kan åka och träna, hurtiga tjejer nu för tiden. Får se vad kvällen erbjuder. Mina fina vänner kanske vill fira hemkomsten ifrån skogen? hm vi får se hur det blir där.

KÖRKORT
jajamensan tro det eller ej men jag har idag skaffat mig ett körkort. Är så stolt över mig själv och kan knappt själv förstå att jag nu ska köra runt i en bil, ENSAM.. Tanken skrämmer mig lite men inom en timme får jag känna efter hur det känns. Jippppi!!!
SHAWN MCDONALDMåste bara säga att jag aldrig kan tröttna..
10:07Igår blev jag hemma ensam, det var ingen höjdare faktiskt. Kände mig ganska ensam och det ända sällskapet var min goda frukt. Den klagar jag då inte på. Men efter många timmars försök att sova så gick det då inge vidare, gick istället upp tidigt imorse för att plugga.
Idag behövs det en promenad med min bästevän och ikväll ska jag sova tidigt. Vilken helg.Delar med mig utav en bild från dagen efter mitt 18 års party, då mådde man bra. Gillar er!

21:26Halloj! Nu för tiden är jag ingen höjdare på att blogga. Kanske faktiskt skaffat mig ett liv?

Men skit i det för nu ikväll uppdaterar jag. Jag sitter i mitt vardagsrum tillsammans med världens bästa Elsa. Vi håller mysfaktorn på lite låg nivå för tillfället, hon hjälper nämligen mig med körkortsteorin.. Förhoppningsvis ska vi bli klara och kunna mysa ordentligt med sigge. 

På tal om någonting skoj, Elsa och jag är väldigt lyckliga just nu. Allt flyter på och snart så blir det ännu bättre!
  

.Du är världens bästa.
Allt för mig


HAPPINESS
.what doesnt kill you makes you stronger


kopp?


16:50Min helg har varit hur bra som helst. Fick spendera tid med vänner som jag saknat att umgås med. Fick vila upp mig ordentligt och bara ha en himla hög mysfaktor under kvällarna.
Imorse när jag vaknade upp tog jag mig en långpromenad med mamma och hundarna.
Nu ska jag plugga teori och efter det duscha.

12:05Ska luncha med Adam och Isabelle. Sedan drar vi 3 och dennis till kungsör, wihoo. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än. Skulle hålla mig lugn men det kommer antagligen gå åt helvete.


21:11Körskolan in my... Nedu efter en sådan plåga fick jag äntligen träffa Amanda!!!!!!!

Nu ska jag på romantisk middag med min kärlek...


10:15
Gårdagen bestod av stress, utan tvekan. Orkar inte tillägga mer just nu för har annat i tankarna.RSS 2.0