sälen klappat och klart va?








30 novemeber



Jag kom i tid till skolan idag, tackar morsan för det. Dagen började underbart när kerran säger att vi ska ha bollsporter istället för att dansa bugg en timme. När vi återigen kom tillbaka till skolan gled allt på bra. Efter skolan satt vi kvar ett gäng i skolan, frågan är varför vi ville det?!?! När vi väl lyckades komma därifrån drog jag och jullan till stan ett tag men vi var så trötta så åkte hem till mig och somnade. Nu har vi fått lite mat i magen, jag lagade nuggets och pasta med sås till åt jullan & mig. Nu sover hon här inatt, jag är ensam hemma och vågar aldrig sova ensam.

Imorgon är en ny dag, känner på mig att den kommer bli bra.


PEACE


Glada smidare





alone in my bed



Vi mötte då p-95 laget idag, en sjukt rolig match men en sjukt bra insatts från vårat lag. Jag tänkte mig 95or, dom är små och taniga men de var ju motsatsen när man såg dom. Grabbarna är ju fan 15 barre, dubbelt så stora och snabba. Men lite tungt hade dom det nog ändå ;). Nu har jag hunnit duscha och jag ligger helt ensam i min säng och fryser häcken av mig..
Imorgon är det skolan och jag tackar mammi som skjutsar mig till munktell så jag hinner i tid. Efter skolan ska jag fixa in alla tjejernas pengar för sälen stugan ska betalas in. Nu är det mindre än 4 veckor kvar tills vi åker, jag längtar så fruktansvärt mycket. Det var nästan så att jag packade idag men jullan hindrade mig. 

Nä kankse dags att slagga, om de nu går i denna kyla..

PEACE


your not one of us




studiedag ja tack



Spenderat dagen med två utav mina bästa vänner. Jag hanna och fanny bestämde oss för att åka till badhuset. En riktigt bra idè och en riktigt bra tid. Efter badet gick vi till billy boys. Nu är jag hemma efter en bra dag och kvällen fortsätter så. Match nu senare ikväll mot killar, kan bli spännande.



PEACE

tog en riktigt härlig bild idag när jag stod och väntade på mamma

28 november




Får väl börja med att tacka alla vänner som var hemma hos Emelie där allt började. Lite senare var jag hos Anton med ett gäng smidare, och då kan man inte ha annat än kul. Natten och morgonen var dock mindre rolig. Nu ligger jag i soffan och softar. Väntar på att min vän jullan ska höra av sig så att vi ska äta lite kebab, ganska maxat.


Gratulerar Rasmus Soutmark i efterskott här på bloggen, 19 barre inte illa du!


26 november




Jag har fått ätit god mat och just nu kollar jag på the hills, kan nog vara världens bästa serie. Egentligen borde jag duscha så fredagen kan få börja på riktigt. Helgen min är fullspäckad fast jag har match ledigt.



PEACE


tok bra dag!



Trots att jag hade feber imorse var jag tvungen att gå till skolan och fixa iordning lite inför fredagen. De var så skönt och träffa alla igen, en stor puss till alla smidare. Hela dagen har bara fortsatt bra och de va längesen jag kände mig riktigt glad. TACKAR ALLA MINA VÄNNER FÖR DET!


har tok bra vänner som är världsbäst
har en tok bra syster som heter Anna
har tok mycket plugg men glad endå
har tok bra humör nu
Är också tok trött så säger godnatt


dagens går till empa som tydligen ramlat på stan alone! Gillar när folk ramlar hihi..


PEACE



vila i frid

Tankarna går tiller alla

jefla dag



Jag är så sjukt rastlös, hatar att ligga hemma och inte få göra någonting. Imorgon blir det skolan för min del, jag kan nästan säga att jag längtar lite. Nu ska jag äta lite med min mamma och senare idag blir de ut på lite äventyr med en kär vän.


PEACE


liten sick hanna, sliten men glad

no reason to cry




the pain would never end




..

Jag kollar på 3an för tillfället. Sitter och snyftar lite för mig själv, det handlar om kvinnor som misshandlar män. Hur kvinnorna varit med om övergrepp och misshandel redan när dom var små barn. Jag ska nog inte kolla mycket till för blir så känslig för sånna här pogram. Istället ska jag nog kolla på pensionärsjävlar, dom är ju inte kloka. Men bättre att skratta än gråta iaf känner jag. Förutom att kollat tv har jag pluggat matte idag, gick väl lite sisådär som vanligt. Siffror är väll ingenting för mig.


Min lillasyster frågade mig här om dagen.

Malin: hanna, kan du säga en liten mening med bara drycknamn?

Hanna: nej det tror jag inte att jag kan?

Malin: MER FANTA PUCKO!

Måste säga att hon är ganska smart, undra vem hon fått det ifrån.....


nä sov dags, ska till vårdcentralen imorgon.


sweet 16

Bortskämda snorungar är vad jag sitter och kollar på just nu. Min syster gör mig sällskap och snart kommer även min lillasyster och gör oss sällskap. Mamma slutar inte fören klockan 7 idag så vi får mysa utan henne. Hoppas elin är snäll och lagar mat åt mig och malin.  


måste påpeka att mitt imunförsvar är sämst, hatar de..


världens gulligaste




ensam mamma söker-ensam hanna söker. Nu e jag upptagen efter sett honom!

är det lagfest så är det


blombilden funkade inte att ladda upp tyvärr..













en lördag som aldrig förr






jo men visst vart de vinst igår efter två riktigt dåliga perioder. Fick även äta tacos med min kära familj och jullan. Sen vart de partaj med laget och en lördag slutade som aldrig förr. Tackar Klara för högläsningen och mitt lag som bestodd av bea och linny som gjorde att vi vann Tequila shotsen.


''Vart är kebabhuset?''




coca cola



Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan cola, det är livet. Nu för stunden då? jo jag dricker cola och umgås med mina störda vänner. Alla är för tjocka för att resa sig och hämta fjärrisen så de blir nog tv 4 fakta resten av kvällen. Om inte Fanny orkar resa sig, knappast. Resten är hopplösa fall...


PEACE







empis

ja empa har varit här ett tag, alltid lika kul att sitta barnvakt. Ätit och spelat tetris har vi väll gjort. Nu kommer snart hanna b och ikväll blir de mys med en massa tjejer!



PEACE


blod överallt

nämner inget om skolan idag, fyfan.. Har tränat som vanligt och nu är clarence och julia här. Mys
Sitter med en tuss i näsan, blöder näsblod igeeen...


PEACE
båda ville delta på bild..


@ me



Morgonen började inte så tidigt som jag hade tänkt mig idag. Sid sov hos mig inatt, ska snart väcka henne så vi kan göra oss klara för skolan. Höjer nog volymen en aning så hon vaknar till liv. Lyssnar på Rihanna-Photographs. Har ju nu äntligen laddat hem spotify igen, bättre sent än aldrig. Men vilken förjävlig spelningslista jag har nu, så gamla låtar och hälften är inte ens bra. Jag skulle vilja ha en ny spelningslista och jag vet vems jag vill ha..



PEACE



a feeling that i could be someone



Både min mamma och jag älskar verkligen ljus. Alltid när någon av oss är hemma är ljus tända, ljus gör allt så mycket mysigare. Nu ligger jag på mitt rum i soffan och precis tänt lite ljus omkring mig i rummet, en härlig känsla och mysfaktorn ökar plötsligt snabbt. På tv är det ''my super sweet 16''. Ljudet på tv är avstängt för nästan alltid när jag bloggar behöver jag musik på. Denna gång vart de låten Bruno Mars- Just The Way You Are. Om ett tag kommer mamma komma in och förstöra genom att säga att maten är klar. Ett plus är om hon tänt ljus till maten. Efter det ska jag börja klä på mig för jag kan inte stanna på rummet hela dagen även om jag skulle vilja göra det.


nä nu gick brandlarmet, wtf? alltid något som ska förstöra.. Kanske borde gå och se efter vad som händer i köket.



PEACE



min svamp och glapp






















utan eller med


vad vore smid utan er?

och vad vore franskan utan dig?

hur skulle sälen gått utan dig?

hur skulle jag kunnat betala detta utan dig pappa?

hur skulle vi kunna klara oss utan converse?

varför ska jag ens behöva klara mig utan dig? misss

hur skulle jag kunna klara mig utan världens bästa vänner?


vad vore jag utan dig pluttan?


vad vore sommaren utan er?

vad vore tiden förut utan lovisas underbara hus där vi jämnt var samlade?

hur skulle denna vecka hos hammar blivit utan all denna cola?

vad vore den veckan utan våran egna philip?

vad vore felicia och jag utan vore coola mössor?

vad vore julafton utan åke och company?


sällskapsspel




Vart sällskapsspel igår på kvällen, de var fint de. Träffade även en söt ny vän, Alfons hette han.


PEACE

hm

I HATE TWO FACED PEOPLE, IT'S SO HARD TO DECIDE WHICH FACE TO SLAP FIRST'


V I N G Å K E R



Varit i vingåker idag igen, fann dock ingenting idag.. På vägen hem var de en god kebabtallrik som satt fint. Nu är vi hemma och jullan sover så sött i min säng, själv sitter jag och väntar på bexet. Får se vart kvällen leder oss!


PEACE


en kär vän

love u även om du e lite taskig mot mig, alltid.... haha


en fredag som aldrig förr





Jullan och jag myser till max at my place. Imorgon blir de vingåker igen.
ne ska nog slagga snart, upp tidigt imorgon.




puss bex


äntligen fredag

Veckan har varit tung men nu är det äntligen helg. Varit på vingåker en snabbis idag för att kolla lite skid grejer. Fann en jacka och ett underställ som vart mitt, tack pappsen! Nu väntar jag på bullen som strax kommer.


Posetivt .......................Negativt       
beställt iphone...............Stuckat fingret             


Det var på tiden va?

 

PEACE

 


ensam hemma



Nu på kvällskvisten har jag varit med Clarence Jullan och Southmark. När jag kommer hem inser jag att jag är helt ensam hemma inatt, hur ska detta gå? hm...



PEACE

schoool sucks


Jullan och jag kom faktiskt i tid idag, klockan 8 var vi i munktell redo för att träna. Men vad händer då? jo vi ska dansa denna tisdag morgon, bugg vart de och jag måste säga att min partner Rasmus Lood överaskade ordentligt i svängarna. Efter den såkallade träningen flög dagen iväg. Angelica och jag hade snöbollskrig som rebecca kallar de.... Efter skolan hämtade lucas upp mig eftersom han fått körkort, GRATULERARTILL DET DU!!
Nu sitter jag och kollar på 16 and pregnant.






YOU CAN DO ANYTHING YOU WANT







röda, äckliga men söta


ännu en sömnlös natt?

Sömnproblemen är tillbaka, grejt va? eller inte..



Sen en sak innan jag ska sova, är så less på alla falska människor och människor som ljuger. Man lyckas alltid få reda på allt ändå så varför ens försöka dölja saker. Lär er vara ärliga och stå för saker förfan, tro mig det kommer ni längre på!
 

hahah jo lite lack tjej sådär va, brukar faktiskt ogilla när man tjurar och har sig. Man behöver inte dela med sig om det inför halva världen. Och antaligen så bryr sig ingen heller.. Men jo jag gick emot mig själv och ville faktiskt få de klart att vissa är dumma i huvet rent ut sagt. Jo jag tackar för mig och ledsen att ingenting var spec trevligt o läsa.

Istället lägger jag upp en söt bild på en söt vän som får mig på bra humör. Hon sitter faktiskt bredvid mig nu.


sid grillspett

Puss då



kallt


jo men kallt är de, tjockaste jackan. Den är klar o redo för vädret i sälen!!



imorgon börjar det

skola imorgon,suuuuuck... ska njuta av sista dagen jag är ledig!!


PEACE



jahapp

Orkar inte skriva så mycket, irriterad från matchen. Hoppas kvällen blir bra, brukar den bli på lördagar. Nu ska jag duscha, det behövs.


PEACE

Daniel Adams-Ray



Har jobbat senaste dagarna, hoppas de blir pappersjobb på fredag iaf för orkar inte vara ute en dag till. Förutom att ha jobbat har jag varit på heron city och kollat Inception, myst med min syster och pappa vilket inte händer ofta. Och igår träffade jag rebecca tove och hanna, vi hade lite förpärla här och drog senare vidare, fikuss kom även dit. Det var skoj sålänge det varade. Men måste säga att jag hatar mitt huvud mest i världen, ett stort FU.



Ne nu blir de subway och sen återgå till ''jobbandet''

PEACE

-

Shawn McDonald - Beautiful

de bjuder ja på










måndag



Jag och jullan sov till halv 11 idag, det behövdes verkligen. Nu idag ska jag ner på stan och fixa min telefonjävel och sen vet jag inte vad som sker. Imorgon ska jag jobba litegrann, ser fram emot att gå upp tidigt.

ne nu lite frukost

PEACE

ska nog på bio med min syster ikväll, hon vet dock inte om det än..


RSS 2.0