21:18


Sliten efter helgen, men tusan så kul det har varit så helt klart värt det. Men nu ska jag ändra livstilen och från o med nu blir det lugnt för min del. Just idag har jag firat världens bästa lillasyster som fyller 10 imorgon och efter de blev de en långpromenad med hunden. Nu återstår de bara mys med jullan och elsa och sedan imorgon börjar helvetet för min del. Veckan är fullspäckad och tung, suuuuck.

spexfoto..


15:33


Herregud vad trött jag är. Anlände till Sverige i torsdags och efter det har jag knappt suttit stilla en sekund. Inte fått sovit på 3 dagar nu och även som igår blir de utgång ikväll. Får väll se hur detta slutar, lär somna så fort jag sätter mig bekvämt.
TURKIET

var greeeeeejt.
mycket fler bilder kommer att komma

fuck u

Är sjukt arg och ledsen just nu men ska dra på mitt fejksmile när min fina svamp kommer. Tror hon och soffan kommer få mig på bättre humör.
något som får mig på bra humör är att jag & sofia på torsdag lämnar landet! wihooooo

21:22

jahapp nu har jag levt min första dag som 18 åring, sweet. Det fick bli en hel dag på stan. Först träffade jag Amanda och när hon tog tåget home kom loppan ner och joina mig. Fick med mig lite nytt hem, tusan så svårt det är att hålla sig borta. Well Well! Har förutom det pluggat teori, lagat mat, diskat och tittat på en komedi. Hur resten av kvällen blir vet jag inte alls än.

tok längtar efter mina vänner som är borta. buhuu
Finner inga bilder på dedes dator så skippar de då..

happy birthday to me!


hela världen är min

Idag är det min dag, för idag bastar jag 18!!!!!!!

Lost- Coldplay

Det är såhär att min kompis Dennis Hägler är på semester och rorar sig så undet tiden spenderar jag min tid och tar hand om dedes casa, mycket skönt att få lite egen tid. Samlar vuxenpoäng genom att diska, laga mat osv. Men men..
Tog mig ut på en löprunda imorse trots detta förbaskade regn. En dusch och lite frukost satt fint efter de må jag säga. Nu har jag precis vaknat upp efter en skön powernap. Inväntar soffan och sen ska vi till tippen, alltså ut och slåss med regnetigen. Ikväll blir det utgång, blir trots allt 18 när klockan slår 12!!!
Besvikelsen gång på gång gör att jag tillslut får slut på förhoppningar.

Lägger upp en bild på en utav mina bästa vänner. Dedeee!


9 AUGUSTI

Nu ska jag iväg på ett besök jag inte alls ser fram emot. Men jag ska inte klaga för kan vara sista gången, wihoo!

Har 3 saker att dela med mig av.

FYLLER 18 om bara 2 dagar.
Jag flyttar idag in i Dedes lägenhet i 9 dagar medans han är på semester.
och jag kan aldrig sluta förvånas över hur folk beter sig.

RSS 2.0