gamalt

hittat en hel del gamla bilder, fy tusan..









Saknar tiden då du fanns bland oss



forever




övningskört runt i stan lite, blir bara bättre och bättre. Nu har jag precis kommit till perra the king och vi softilerar lite nu innan våran träning. Idag blir det afro och arobic med lina och petrus, efter det åker vi hem till Lina och myser. Även dessan kommer dit så hela alanya crew är samlat, äntligen!!


Nu ska jag hjälpa till i köket, peace



if you only knew




Hemma efter ett hårt spinning pass, en stor eloge till mig och petra för att vi klarade det. Nu sitter jag och myser i soffan, tänkte vara duktig att läsa lite teori men jag bojkottar det och kollar på lite tv istället.
Imorgon ska jag och perra köra pulsen, hoppas marre eller lina joinar oss också.


nä nu blir de lite blask shows innan jag ska sova, natti


i miss the old me

världens bästa hotell



Ligger hemma hos bellan efter en otroligt tråkig två timmars kurs jag varit på. Vi kollar på världens bästa hotell och nog allt håller jag med om att det är bäst. Men snart dags för rostisar och oboy!!

föresten, bellans tattoo var skit snygg. Kolla hennes blogg iisabellelouise.blogg.se


Det är så lätt att förlåta, men det är svårt att glömma







Hela helgen har varit lugn för mig, det behövdes verkligen en sådan helg. Det var fler vänner som behövde en sån helg så både fredag och lördag har jag umgåts med Bellan fia adam rasmus och jezek. Fredrik petra och Clarence var också med och deltog i myset varsin dag. Tackar för det trots att jag mest låg och sov för mig själv. Nu ska jag snart duscha och sen bege mig ut på vägarna.




vänd in & ut, upp & ner






morgonträning



Jag klev upp ganska pigg kl 6 imorse, anledningen till det är nog för jag var vaken långt innan det. Lina jag och maggan tog oss ett pass sisådär kvart i 7 på morgonen. Efter en snabb dusch och en busstur till slagsta sitter jag återigen hemma hos bellan. Hon sover såklart men ska snart ta och väcka henne, men har inte listat ut något bra sätt till de än. Kastrull lock eller ett glas vatten kanske? Inte ska hon få en vanlig väckning iaf. Nej lika bra att få det gjort så vi kan börja röra på fläsket.

Pga att jag förstört mitt hår får det bli huvudbonad ett par månader.



vill tillbaka till sälen


I'm not going to fight for something that is useless






Just nu vill jag bara avlivas, min kropp fungerar inte som jag vill. Varken huvudvärken eller tröttheten vägrar försvinna. Ska roa mig själv med lite fatbooth som jag nyss fixat. Förstår inte hur jag kan tycka att sånt är så kul men det får tiden att gå iaf.





.



Jag kommer till skolan 1 timma tidigare än vad jag behövde, ganska stolt över mig själv. Nu väntar jag på angelica elller moaaaa kom till skolan nu matees!



söndag



Det var ingen pizza som jag sett fram emot istället fick det bli subway med Helena och Empa. Jag och Emps gick ett tag på stan men fann inget så vi mötte upp emil simon matte lalle och hannie på o'learys istället. Spelade lite basket osv innan vi köpte varsin godispåse och softilerade i lalles soffa. Där har jag spenderat hela min kväll fram tills nu. Klockan är läggdags så natti



pizza löser alla bekymmer





Ska in till stan snart och äta med min kära vän boom. Lär pratar en hel del och gårdagens bravader. Tackar oerhört mycket Emelie och Lina som fixade kalaset i skjulsta och jag tackar alla som var där för det sjuka draget som blev.





skippar duschen nu på morgonen och låter bakiskänslan sitta kvar..

turn back time




soulmate



Ikväll ska Emelie och Lina firas och som Empa brukar säga så slår vi klackarna i taket. Under dagen ska jag spendera mycket tid på stan och i sporthallen, mer finns inte att säga för stunden så får återkomma senare.


en mycket kär och saknad vän


tacooooooos

kvällen blir bättre, tacos


äntligen helg!



Dagen behöver vi inte ens prata om egentligen, allt som har kunnat gått fel har faktiskt gått åt helvete. Nu hoppas jag det går åt rätt håll. Fan vilken misslyckad början på dagen. Ett extra plus till TF iaf!





i never told you..



Sista dagen på praktiken, de har varit både jobbigt men samtidigt kul. Tränade med Bellan efter skolan, vi var riktiga duktiga idag tycker jag. Nu sitter jag och väntar på att empaboom ska komma till mig och sen hoppas jag att vi får sällskap av våran lilla hannis också. Är hemma ensam denna vecka mån-ons hos mamma och tors-sön hos pappa. Ganska grejt om ni frågat mig hehe

Plugget tar över denna vecka igen, försöker hitta motivationen till att orka men den finns inte? hittar någon den så slå mig en pling.



avskyr måndagar



Varje måndag som har varit är alltid lika seg från när man kliver upp tills man går och lägger sig. Denna måndag var lika seg i skolan som vanligt, ville bara att tiden skulle gå så jag fick sluta. Efter skolan har jag grejat lite på stan. Fick sen träffa bex och äta lite subway. Men det bästa på hela dagen var att åka i jezeks nya bil. Jag är såld, jag är nog faktiskt kär i den.  Så tackar för åkturen i min dröm bil! Nu ska jag titta på ett tv program som är efterlängtat. peace



säger grattis till min gullplutt andreas som bastar 18!

....




Jag vet inte vad rubriken ska vara på detta inlägg, kanske irriterad? För det är precis vad jag är. Jag är irriterad på ganska mycket faktiskt. Jag är irriterad på mig själv för att jag ibland är riktigt pantad och gör bort mig själv. Jag är irriterad på all skitsnack och rykten som försigår i denna stad. Men mest av allt är jag irriterad på människor som sårar mina vänner. Dom som får mina vänner att må dåligt pga saker som inte är deras egna fel. Jag är nog inte bara irriterad utan riktigt förbannad att vissa får mina kompisar att må så dåligt att dom börjar gråta eller faktiskt bara må piss över saker som dom inte har med saken att göra.



Så nu har jag fått skrivit av min ilska lite och utan att försöka gå över styr ska jag inte säga mycket mer nu. Det sista jag måste säga är att mina vänner är det bästa jag har och punkt slut.


söndag



Äventyrlig lördag må jag säga. Vi hamnade hos emil i slagsta. Efter en hel del kortspel som jag torskade i tog alkoholen ännu en gång över. Mina vänner är bra sjuka i huvet i att komma på saker men fy tusan vad jag gillar dom. Jag och bellan utklassade även wing och öl på buzz. Lite mys med nova och nattmatlagning gjorde kvällen ännu bättre.

Nu ska jag duscha, det behövs garanterat.



ON THE BRIGHTSIDE




Grattis Kompis!



Har inte mycket att säga så dagens inlägg är till Pontus Jezek som fyller 21 idag.



soulmate

Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
You're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
Is already in my life?
Right in front of me
Or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone


ensam hemma och lever livet



Har levt ensam sen i måndags. Fruktansvärt skönt måste jag säga även om sällskap inte vore helt fel. Nu ska jag jag ordna lite grejer innan morgondagen. Vill bara få helg nu!



you make me happy



Happ då är helgen redan över och imorgon är man tillbaks i skolan. Gårdagens bravader har gjort mig ganska så rejält trött. Det börjades med en maxad förpärla ihop med världens bästa vänner plus lite boys. Efter det åkte vi hem till Dan som hade födelsedagsparty och där bjöds det på tequila shots, battles, trevliga människor, mindre trevliga människor och massvis med dans tillsammans med dom bästa. Man tackar för en sådan trevlig kväll!

nu ska jag ringa och väcka alla jävlar så vi kan åka till stan och käka.

Måste välkomna Empa hem också, det är skönt att ha dig hemma booom!


Not strong enough



Igår var det fredag vilket betyder att det är tacos på menyn. Bellan och jag rullade nästan efter maten men det hindrade inte oss från att åka till willys med Annis och Adina. Fick med oss lite godis och efter det rullade vi vidare till celsings criib. Jag var tvungen att se big broher för idioterna skulle se på det, vilken skit program måste jag säga. Men mys var det trots allt, cola godis och två idioter. Nu idag när jag är så utvilad ska jag till mormor och äta eftersom min syster fyller 19 barre. Man får väll ta att gratulera on the big day syrran!

ne hinner inte skriva mer nu för klockan tickar.




Onsdaaag



Veckan susar iväg och jag är ganska så jätte stressad över allt plugg. Längtar tills det blir fredag så jag kan andas lugnt igen. Innan det blir de inga fler inlägg, nu ska jag återgå till plugget.



RSS 2.0