23:28





Imorgon åker jag på hajk ihop med mina kära smidare. Kommer bli galet kul tror jag och jobbigt.... Hörs när jag är hemma igen! peace


21:03


Haft en mysig kväll i kvicksund. Nu ska pappa och jag packa till hajken imorgon, längtar nästan lite. Vad är felet på mig?



slänger in en tanke till bellan som missar hajken imorgon pga halsfluss. Krya på dig till helgen nu Ingmar!


Känns som mat för en vecka, fyfan pappa du dödar mig med matkoma.




closer to the edge




tummen upp för helgen


Denna helg har varit bra, som sagt.










22:54



Jag är trött efter en helg som bjudit på en hel del. Nu har fia precis åkt hem så slut på söndagsmyset och dags för att krypa ner i sängen. Imorgon blir det återigen en jobbig dag. Förbereda sig inför hajken på tisdag, förjävligt rent ut sagt och sen om jag menar det negativt eller positivt kan jag inte svara på en. vilken kluring.



Lev livet medans du kan




22:45


Precis tjänat ihop lite pengar, behövdes till denna helg. Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen blir det att krypa ner i sängen. Lång dag som väntar imorgon för min del. Tänkte luncha med perra imorgon innan jag tar helg också, mys.



Pappsen har fixat nya saker till hajken, behövligt.


helt jävla hjärndöd men älskar dig trots de sis


18:00


.

Shawn Mcdonald- Take My Hand


Nu är jag i mitt andra hem långt borta från stan, typ landet, hos pappa, i Kvicksund. Jag jubblar en dag som denna när kvickan verkligen levererar. Egentligen vill jag bara åka till pottsjär och sätta mig på klippan med en cider i handen. Men ikke, de funkar inte ensam och speciellt inte i detta väder. Tur att jag ska ta mig en tripp till tunapark sen med pappa för att fixa lite grejer till syrrans student. Även morsdagprestent och adampresent behövs fixas.


Såhär ska de vara när kvicksund ger mig lite kärlek.



17:38



Det ända vettiga jag gjorde i skolan idag var ett prov. Förutom de kastade jag och Emelie studsboll fram tills jag begav mig till stan med hanna barris. Vi fixade ett och annat för imorgon är det deep cuts som gäller för hannas del. Fy tusan vad avundsjuk jag är på henne men oj vad bra det kommer bli. När våra ärenden tog slut blev det en promenix hem till mig, vi behövde en powernap och lite OC.




22:00


När man har nått botten och det inte kan bli sämre. Det är då det bara kan vända och bli bättre.

21:31



Sitter & lyssnar på min och bellans mongolåt, den är så bra hihi. Väntar på att pappa ska komma upp ur badet så ska vi äta lite kvällsfika innan jag ska titta bb och sen få falla in i en god natts sömn. Imorgon står prov på schemat, usch fy och blä. 

Föresten hoppas jag att alla som firar bex och är hemma hos limpan får en grejt kväll/natt. Känns bra att veta att jag kommer må bättre än vad dom kommer imorgon.

nemen puss mina vänner även fast dagen suger




16:47



inga ord just nu, dödstrött. Fan

08:00




Tänkte bara säga grattis till mina två älsklingar som fyller år idag. Adam Hammarberg & Rebecca Henriksson, ett STORT grattis till er! 18 & 21 barre är ju inte helt fel haha

21:25


Myser för tillfället med min loppa, vi har nog det bättre än många just nu.
Lite bilder från livet senaste veckan, typ.









Finaste är du


12:55



Vaknade upp bredvid min fina svamp så min morgon började på bästa sätt. Nu har jag haft nationella prov och jag är så körd. Hur som helst är jag väldigt happy idag, kanske var för dom serverade tonfisksallad i skolan idag. Tack för det. Dagen börjar gå mot sitt slut här i skolan, wihooo! Ikväll blir det spinning med perra & efter det tacoos hos pappi.



22:17



Dagen har varit grejt ändå. Fått en present av perra som gjorde mig så glad,tack igen älskling. Nu sitter jag hos Fanny, vi har bubblat och myst. Sovdags snart kanske om inte lite glappet innan det? hm svårt val.



08:05

Usch dags för skolan nu, värdelöst känner jag. Men ska göra dagen så bra som möjligt trots allt.

22:51



Syrran har kommit hem, d-rak men verkar ha haft en kul tid. Hon jagade en geting med body lotion, något som inte stämmer. Imorgon ska hon få se själv hur hon var, gud vad tur att jag filmade. Imorgon börjar helvetet också, mmmmm njuter av livet just nu.





skjut mig någon?


Var nyss på strålande glatt humör, men sedan när jag tog fram teorin insåg jag hur jävla mycket plugg jag har. Jag orkar inte skolan just nu, det är så oskön period i skolan så jag vet inte vad. Jag ska även hinna plugga körkortsteorin och köra bilfan. Ne jag måste komma bort från det här. Så körd for the moment. Och om de inte kan komma lämpligare att jag är borta både onsdag heldag & torsdag halvdag.


Måndag- Geografi inlämning
Tisdag- Matte nationella
Onsdag- Geografi prov,
Torsdag- olika handikapp prov
Fredag- naturkunskaps inlämning, svenska inlämning


31 maj åker vi på hajk också. Jippi...

17:25



Har legat och sovit på strömsholmen hela dagen. Tusan vad skönt det var. Nu ska jag krama min mamma, det är trots allt mors dag.



what are words




12:00


Lite bilder under helgen.  Den har varit för jävla bra ändå tycker jag!

Akropolis med petra
Spicy med adam
mys med bellan och hennes feta kebab
solning på balkongen












18:20





Det blev spicy med Adam efter stan. Fick även med mig ett par jeans hem. Nu har jag anlänt till mitt andra hem. Bellan och jag sitter och degar medans Annis hämtar hem isabelles feta kebabrulle. Efter de börjar festligheterna!! wihoo



13:46


Morgonträningen är avklarad, blev rullband och sedan spinning. Nu ska jag och adam till tunapark och ikväll bjuds det på festilgheter ihop med världens bästa tjej gäng.





17:48



Efter den värdelösa dagen i skolan åkte jag till forever och tränade med amanda. Nu inväntar jag min pappa så jag kan få komma hem någon gång, suck vilken tid det tar.

10:20




Jag önskar att jag bara kunde ligga i min säng hela dagarna men det får jag inte göra. Så jag ska njuta den sista timmen i min säng innan jag kliver upp och gör mig iordning för skolan. Har bara två lektioner och sen slutar jag så det ska jag kunna se till att orka. Träning står självklart med på schemat idag.




you got me



Colbie caillat har spelats hela kvällen, sjukt bra låtar faktiskt. Somnade till tidigt och väcktes nyss av ett samtal som gjorde mig lite glad. Nu ska jag strax försöka somna om. Men ligger och tänker på att jorden ska gå under på lördag? Jag vet att man hört det förr men ändå tycks jag inte sluta kunna skrämmas utav det. Läskig tanke det där så tar rådet jag fick och lägger mig istället. Men om jorden nu ändå ska gå under vill jag inte gå till skolan något mer? bra bortförklaring till att bara ligga i sängen tills lördag tycker jag. Yes där fick jag till den, sådär nu ska jag sova om det går.




Något jag saknar


I never told you





Varit i skolan, tränat och solat så jag ser nu ut som en räka. Fiiiint



01:03

Tror jag säger godnatt nu
 


00:05



Todays moments are tomorrows memories


23:35




Jag var som sagt på körskolan idag, 37 av 70 rätt? Behöver jag säga mer om den saken. Efter 4 tiden åkte jag och handlade med pappa och syrran. Vi lagade mat ihop vilket inte hänt på år och dagar. Tog mig sedan till forever för ett hårt spinningpass, tusan vad jobbigt det var idag med jag klarade det. Efter en varm och skön dusch på F så skulle jag cykla lugnt hem. Men ikke, det spöregnade så den varma sköna duschen förvandlades till en iskall blött skur som kom på mig. Ack så blöt jag var när jag kom hem men ren vart jag iallafall. Får glädjas åt den saken åtminstonde. Nu på kvällskvisten fick jag besök av min fina granne Andreas. Behövde en kväll med min vän. Nu har han tyvärr gått hem och jag ligger ensam i sängen, lite rädd som vanligt när man är ensam hemma.  Kanske dags att försöka sova, eller titta på torkel i knipa? hm tufft val



I'm fighting against myself


Ledig från skolan, men ändå så måste man dit och hämta den äckliga matteboken. Resten av dagen ska jag spendera på körskolan.



I'm fighting against myself


Ledig från skolan, men ändå så måste man dit och hämta den äckliga matteboken. Resten av dagen ska jag spendera på körskolan.



VÄRLDENS BÄSTA




Jag har utan tvekan världens bästa vänner. Tack för allt ni gör.


22:33



Dagen vart trots allt ganska bra, fick lite nya prylar till mitt rum. Saknas lite saker men dom kommer inom kort. Poolen hos pappa har även blivit färdig och fylld med nytt vatten. Så kom tillbaka solen så man kan bada lite.

såhär bra var min dag.


07:51



Denna otroligt värdelösa dag




21:50


Världens bästa syster


17:00


lite bilder från i fredags.


 
 
 


& om man inte vill ha morgondagen här?



Idag vill jag ligga i sängen precis hela dagen. Vill att tiden ska gå långsamt.

zzzZZZzZZzZzzZ


12:22

Lite syskonkärlek var det här. Varnar dock känsliga tittare för vissa bilder som är lite osmakliga och knubbiga.

 
 
 
 
 
 
  
 
 

12:12



Tummen upp för gårdagen, först var vi hos Kesia och vi avslutade kvällen hos Hammar. Idag blir de fullspäckad dag innan kvällen kommer, den börjar hos världens bästa bella. Nu ska jag träna, ciaaoo

 
 
 


17:05




Lina och jag åkte ner till stan efter skolan och bägge fyndade lite nya stuff. Nu ska jag sätta på en film och invänta att klockan blir 7 så ska fanny jag och en massa andra till Kesia i slagsta för lite mys..



12:07



Marres balkong bjöd även på morgonsol. Petra & jag satte oss och fördröjde tid i rinmansparken innan jag begav mig hemmåt. Nu börjar jag om 20 minuter så ska börja röra mig mot skolan. Låt dessa två lektioner gå fort pleease. 


Ser härligt ut vaa?


04:35

Jag gick och la mig way to tidigt. Antagligen måste det varit så eftersom jag vaknade 23:20 och kunde inte sova speciellt bra efter det. Nu ska jag gå upp om en timma. Känns lite sådär faktiskt men lite frukost på Marielles balkong i solen sen kommer göra susen.

19:19

Nu kryper jag ner i sängen min, inväntar fortfarande något bra på tvn.




.



I wish you were here



18:20


Storm-Lifehouse


Jag hann ligga ute i solen ett litet tag idag. Bikinisen var på och sommarkänslorna fick komma fram ett tag. 
Tänkte slänga upp lite andra bilder också från de senaste dagarna. Två av bilderna är ifrån gårdagen när vi var hemma hos August.



 




11:50



Spinningen och nationella avklarat. Nästa lektion kl 2 så fram tills dess säger jag godnatt.





11 MAJ





Först och främst ska jag tacka Petra som har gjort om min header, så tusen tack min vän. Nu sitter jag & perran hemma hos mig. Ikväll har varit hårdträning för oss, först pulsen och sen en cykeltur till skogstorp och tillbaka. Vi träffade iallafall min kära klass, världens bästa klass helt klart. Mitt tycke är att vi snart ska släcka lampan och sova för imorgon kl 7 ska vi sitta på ett spinningpass. Känner att det är vad jag behöver för att tagga till inför nationella imorgon. Men vad vet jag, det visar sig hur den delen går.

GE MIG HELG SNÄLLA.


high and low




10:54




Dags för en dusch efter ett morgonpass. Längtar till skolan så mycket hehe.

Ironin bara flyter på, fast på riktigt. Något jag längtar till är detta.
Dock ett bra tag kvar..

kan inte ha mer otur



Ännu en grej idag har förstört min dag, åt helvete med de mesta känner jag nu. Går och lägger mig nu, halv 7 på kvällen. TOPPPEN!


Sanningen är hård

Ne fan nu går jag och lägger mig.

söndag



Vädret har gjort min dag, har legat i stadsparken med min uvs liga bellan martin och pontus idag. Nu på kvällskvisten har jag kikat på bellans match. Nu kommer snart bellan hit och gör min kväll, blir mys och bb. 


man mår som man förtjänar, man får det man förtjänar.








och tydligen är livet inte mycket bättre än så.


en lugn helg



Bellan och jag åkte hem till fikus för att titta guif, bedrövligt hur oskön förslust de blev. Åkte hem efter det och nu sitter jag är på mitt rum, dags att sova känner jag. Efter en sådan lugn helg borde jag vara utvilad men är bara tröttare.

never walk alone


Dags att snart bege sig ut i det fina vädret. Ikväll blir det tacos med sofia & isabelle. Hoppas alla jävlar har det så kul i Göteborg.



Är det nu som det tar slut




underbart bra


Haft en kanon kväll hos hanna tillsammans med petra & isabelle. Lite bilder som visar hur bra den var.







.

Jag är helt kär i den här kokos lukten.

cooler than me



Det blev ett hårt pass på gymmet idag. Fan, jag börjar verkligen tycka om spinning nu. Inväntar pappa så jag ska få köra lite. Malin hakar också på för hon vill se om syster sin kan köra en bil ens säger hon. Ikväll är vi hemma ensamma igen så det blir ännu en mys kväll för våran del. Kvällen kommer dock bli lång för min del för det står plugg i en hög och väntar på mig.



bildbomb





















mys är bäst, helt klart.




Efter en tung dag behövde jag verkligen den här kvällen. Jag och Malin är ensamma hemma så vi passar på att mysa lite med vovven Sixten. Vi tände även lite ljus så mysfaktorn höjdes ordentligt. Dock sovdags för hennes del snart men jag tänkte att jag kunde ta fram plugget innan bb börjar.

myser i varsin morgonrock



everyone has secrets




Jag vill inte tänka framåt, men jag är livrädd att fastna här.








Sitter och väntar på att Clarence ska komma hit, äntligen får jag spendera lite tid med min lilla björn. Vi ska titta bb för det har nästan blivit ett måste för mig nu för tiden. Jag är gått och blivit kär i Martin som alla andra jävlar, drömmar om honom och allt. Fyfan vad illa egentligen.. Tack Isabelle, tack!

Föresten, jag hoppas fanny läser detta inlägg. Du fyller 18 barre idag så därför sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck. Men ett stort grattis till dig bästa du! Det blir glappet snart de lovar jag dig och vi tar ming snart va som vi bestämde för 4 år sen? Bättre sent än aldrig säger jag.






the trust we had is broken




Alla fula ord till skolan just nu det är fan inte okej att ha så här mycket plugg. Kan inte bara denna vecka gå över så det blir helg. Nu däremot, dagens höjdpunkt: SPINNING wihhoo! Såklart hakar världens bästa petra på.




Du kan ju vara världens finaste











snart helg va?



Vill inte ha den här veckan, lägger mig i ide tills den är över.


.



When I'm nervous I have this thing yeah I talk too much
Sometimes I just can't shut the hell up
It's like I need to tell someone anyone who'll listen
And that's where I seem to fuck up, yeah
I forget about the consequences, for a minute there I lose my senses
And in the heat of the moment my mouth's starts going
the words start flowing

But I never meant to hurt you, I know it's time that I learnt to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learnt , I hate that I let you down
and I feel so bad about it
I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no, no, no, no, no, no, no, nobodys perfect

If I could turn back the hands of time
I swear I never wanna cross that line
I should of kept it between us but no I went and told
the whole world how I feel and oh
So I sit and I realise with these tears falling from my eyes
I gotta change if I wanna keep you forever
Promise that I'm gonna try

But I never meant to hurt you, I know it's time that I learn to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learnt and I hate that I let you down
and I feel so bad about it

I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that the trust we had is broken

So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no, no, no, no, no, no, no,nobody's perfect

Im Not a saint no not at all, but what I did it wasn't cool
But I swear that I'll never do that again to you
I'm not a saint, no not at all, but what I did it wasn't cool
But I swear that ill never do that again to you.
I hate that I let you down, and I feel so bad about it
I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect, no,

And I hate that I let you down and I feel so bad about it
I guess karma comes back around and I'm the one that's hurting, yeah
And I hate that I made you think that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect. yeah yeah
Dont tell me, dont tell me
No,no
You cant forgive
No
Because nobodys perfect

.



Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det är redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va

snälla bli min - veronica maggio






Nu är jag hemma efter en heldag i Norrköping. Vägen dit spökade för oss, eller ja för petra rättare sagt. Lina tog steget och tog hål i tungan, jag är ganska så jätte avundsjuk och vill också ha.  De måste ju bli trion någon gång. Orkar inte skriva mer men en grej, Tatuerade killar kan vara det sexigaste som finns.



price tag




Mår som jag förtjänar, men vet ni vad de får gå ändå för nu ska jag åka till Norrköping med Lina och Petra. Seyaa



försökte sola på balkongen men det gick ikke att sitta länge inte..

RSS 2.0